„OnePlus“ paskelbė, kada Europoje bus pristatyti naujausi produktai: specialus renginys įvyks jau netrukus, laukiama gausybės naujienų

Lukas Snarskis

2024-07-09, 08:59 (atnaujinta 2024-07-09, 15:57)

0 komentarų

Kinijos kompanija „OnePlus“ anksčiau išleisdavo vos kelis išmaniuosius telefonus per metus, tačiau dabar situacija yra kiek kitokia. Bendrovė kasmet pristato ne tik aukščiausios klasės flagmanus, bet ir nemažai pigesnių modelių, o taip pat ir įvairių kitų produktų.

Prasideda didieji „ALIEXPRESS“ rudens išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„OnePlus“ paskelbė, kada Europoje bus pristatyti naujausi produktai: specialus renginys įvyks jau netrukus, laukiama gausybės naujienų

Internete jau kuris laikas kalbama apie gausybę naujų „OnePlus“ produktų, o tarp jų – „OnePlus Nord 4“ išmanusis telefonas, „Nord Buds 3 Pro“ belaidžiai ausinukai ar „OnePlus Pad 2“ planšetinis kompiuteris. Dabar aiškėja, kada įvyks oficialus pristatymas.

„OnePlus“ atstovai paskelbė, jog naujausių produktų pristatymas bus surengtas liepos 16 dieną. Oficiali spaudos konferencija įvyks Milane, o tiesioginę transliaciją bus galima stebėti internetu. Renginio pradžia – 16:00 val. Lietuvos laiku.

Žinoma, bene laukiamiausias produktas – „OnePlus Nord 4“ išmanusis telefonas, bet, kaip jau minėjome, tai nebus vienintelė bendrovės naujiena. Čia bus pristatyta ir „OnePlus Pad 2“ planšetė, „Watch 2R“ išmanusis laikrodis ir „Nord Buds 3 Pro“ išmanusis laikrodis.

Neoficialiais duomenimis, naujasis „OnePlus Watch 2R“ turėtų būti „Watch 2“ modelio variantas su eSIM kortelių palaikymu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas