„Tecno“ ir „MediaTek“ suvienijo savo jėgas: kuriama dirbtinio intelekto laboratorija, kurioje bus kuriami naujausi sprendimai, paaiškėjo, kam bus skiriamas pagrindinis dėmesys

Lukas Snarskis

2024-09-26, 07:55

0 komentarų

Dirbtinis intelektas tapo viena iš sparčiausiai besivystančių ir didžiausią įtaką darančių technologijų pasaulyje. Įstatymų leidėjai į tai reaguoja reguliavimo priemonėmis, tokiomis kaip neseniai patvirtintas Europos Sąjungos dirbtinio intelekto aktas.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Tecno“ ir „MediaTek“ suvienijo savo jėgas: kuriama dirbtinio intelekto laboratorija, kurioje bus kuriami naujausi sprendimai, paaiškėjo, kam bus skiriamas pagrindinis dėmesys

„Tecno“ ir „MediaTek“ įkūrė bendrą dirbtinio intelekto laboratoriją, kad paspartintų technologijų inovacijas. Nauja iniciatyva siekiama tobulinti dirbtinio intelekto programas, skirtas išmaniesiems įrenginiams, ir gerinti naudotojų mobiliojo ryšio patirtį, ypač besiformuojančiose rinkose.

Pristatymo renginyje dalyvavo keli svarbūs asmenys, tarp jų „Tecno Tex AI“ centro generalinis direktorius Shi Tuanwei, taip pat ir „Tecno“ pasaulinio ryšių su visuomene skyriaus vadovė Liu Longzhi, „MediaTek“ kompiuterijos ir DI technologijų verslo padalinio generalinio direktoriaus pavaduotojas Dr. Lu Zhongli ir „MediaTek“ belaidžių produktų programinės įrangos kūrimo departamento direktorius Li Shaoding.

Šio bendradarbiavimo tikslas - bendromis pastangomis tobulinti dirbtinio intelekto technologijas, daugiausia dėmesio skiriant dirbtinio intelekto sprendimams, skirtiems išmaniesiems terminalams, pavyzdžiui, mobiliesiems telefonams.

„Tecno“ ir „MediaTek“ įkurtos laboratorijos tikslas - sukurti geresnę DI patirtį, kuri išmaniuosius įrenginius padarytų efektyvesnius ir naudingesnius kasdieniame gyvenime, ypač besiformuojančiose rinkose, kuriose sparčiai auga technologijų prieinamumas.

Pranešama, jog „Tecno“ ir „MediaTek“ įkurta dirbtinio intelekto laboratorija daugiausia dėmesio skirs kelioms pagrindinėms inovacijų sritims, o tarp jų:

  1. Didieji kalbos modeliai (LLM) - pažangių dirbtinio intelekto modelių panaudojimas siekiant pagerinti bendravimą ir duomenų supratimą.
  2. Išmanieji agentai ir dirbtinio intelekto asistentai - išmaniųjų asistentų, padedančių naudotojams efektyviau valdyti užduotis, kūrimas.
  3. DI vaizdavimas mobiliuosiuose įrenginiuose - mobiliosios fotografijos ir vaizdo įrašų patirties gerinimas naudojant DI valdomus patobulinimus.
  4. Generatyviniai DI sprendimai – DI sprendimų, kurie gali tiesiogiai veikti įrenginiuose (angl. edge deployment), kūrimas, užtikrinantis greitesnes ir efektyvesnes DI paslaugas.

Tikimasi, kad šios naujovės išpopuliarins dirbtinio intelekto technologijas besivystančiose rinkose, suteikdamos naudotojams geresnes paslaugas ir išmanesnes mobiliąsias programas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas