Geriausi Juodojo penktadienio telefonų pasiūlymai – nuo lietuvių pamėgtų „Xiaomi“ modelių iki nesunaikinamų įrenginių už mažiau nei 100 eurų

Šiandien – Juodasis penktadienis, kuris jau ne vienerius metus asocijuojasi su didžiulėmis nuolaidomis. Iš JAV atkeliavusi tradicija dabar minima visame pasaulyje, o tai – puiki proga įsigyti norimos elektronikos ar kitų produktų. Šiame tekste pateikiame geriausios šiandienos pasiūlymus išmaniesiems telefonams.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Geriausi Juodojo penktadienio telefonų pasiūlymai – nuo lietuvių pamėgtų „Xiaomi“ modelių iki nesunaikinamų įrenginių už mažiau nei 100 eurų

Mūsų partneriai „Hekka“ dažnai džiugina savo lankytojus itin žemomis kainomis. Jau esame rašę apie nuostabius pasiūlymus „Xiaomi“ išmaniesiems telefonams, tačiau tai tikrai ne viskas ką gali pasiūlyti šis pardavėjas. Kviečiame peržiūrėti visus geriausius jų pasiūlymus.

Telefono pavadinimasNuolaidos kodasKaina su nuolaida

Nuoroda

Xiaomi 12T Global telefonasHEKKA12T427,99 euraiSpauskite čia
Xiaomi 12T Pro Global telefonasHEKKA12TPRO537,99 euraiSpauskite čia
Oukitel WP20 Rugged telefonasHEKKAWP20106,13 euraiSpauskite čia
POCO X4 GT 5G telefonasHKPOCOX4GT277,47 euraiSpauskite čia
POCO X4 Pro 5G telefonasHKX4PRO287,34 euraiSpauskite čia
Ulefone Armor 17 Pro Rugged telefonasHEKKA17PRO235,26 euraiSpauskite čia
Ulefone Armor X6 Pro Rugged telefonasDISCOUNT1095,48 euraiSpauskite čia

Visų išmaniųjų telefonų kainos yra bene žemiausios visame internete, o tinkamiausią ras kiekvienas – nuo itin pigių įrenginių iki brangiausių flagmanų. Žemiau pateikiame penkių geriausių modelių aprašymus.

Xiaomi 12T

Naujasis „Xiaomi 12T“ aprūpintas 6,67 colių įstrižainės AMOLED su 1220p+ raiška, 120 Hz atsinaujinimo dažniu bei HDR10+ palaikymu. Verta paminėti ir tai, jog čia naudojamas 12 bitų ekranas, kurio maksimalus ryškumas siekia 900 nitų. Išmaniojo telefono priekinė dalis apsaugota „Gorilla Glass 5“ apsauginiu stiklu, o viršutinėje dalyje – nedidelis asmenukių kameros apskritimas.

„Xiaomi“ naujiena veiks su „MediaTek Dimensity 8100 Ultra“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Telefonas pirkėjus pasieks su „Android 12“ operacinės sistemos versija bei „MIUI 13“ vartotojo sąsaja. „Xiaomi 12T“ nugarėlėje rasime tris kameras.

Pagrindinė šio modelio kamera aprūpinta 108 MP raiškos vaizdo jutikliu su optiniu vaizdo stabilizavimu bei 8K filmavimo galimybe. Greta rasime 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro kameras. Priekinėje išmaniojo telefono dalyje puikuojasi 20 MP asmenukių kamera.

„Xiaomi 12T“ taip pat turi 5000 mAh talpos bateriją su 120W greitojo įkrovimo galimybe. Gamintojo teigimu, pilnas įkrovimas truks vos 19 minučių. Verta paminėti ir tai, jog šis išmanusis aprūpintas „Wi-Fi 6“, „Bluetooth 5.3“, NFC palaikymu, o taip pat ir 5G ryšio modemu.

Xiaomi 12T Pro

Šis modelis turės kone identišką ekraną kaip ir bazinis modelis, o tai reiškia, kad čia rasime 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 1220p+ raiška, 120 Hz atsinaujinimo dažniu bei HDR10+ palaikymu. Verta paminėti ir tai, jog čia naudojamas 12 bitų ekranas, kurio maksimalus ryškumas siekia 900 nitų. Tiesa, šis modelis aprūpintas ir „Dolby Vision“. Išmaniojo telefono priekinė dalis apsaugota „Gorilla Glass 5“ apsauginiu stiklu, o viršutinėje dalyje – nedidelis asmenukių kameros apskritimas.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi bei turės 8 arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 128 arba 256 GB vidinės atminties. Kaip ir „12T“ modelis, taip ir šis, pirkėjus pasieks su „Android 12“ ir „MIUI 13“ kombinacija. Žinoma, „Xiaomi 12T Pro“ taip pat turi 5000 mAh talpos bateriją su 120W greitojo įkrovimo galimybe. Įdomu tai, jog pigesnis modelis palaikys „Bluetooth 5.3“ belaidžio ryšio technologija, o šiame rasime kiek senesnę versiją – tai „Bluetooth 5.2“.

Žinoma, įspūdingiausia „Xiaomi 12T Pro“ išmaniojo telefono savybė – pagrindinė jo kamera. Kaip jau minėjome, pastaroji aprūpinta 200 MP raiškos vaizdo jutikliu, kurį pagamino „Samsung“. Ir nors šis įrenginys neturi teleobjektyvo, tačiau milžiniškas „Samsung ISOCELL HP1“ pasiūlys 2x skaitmeninį priartinimą, neprarandant kokybės. Čia rasime ir optinį vaizdo stabilizavimą, 8K filmavimo galimybę, HDR10+.

Likusios „Xiaomi 12T Pro“ kameros yra tokios pat kaip ir baziniame modelyje. Nugarėlėje taip pat rasime 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro kameras. Priekinėje išmaniojo telefono dalyje puikuojasi 20 MP asmenukių kamera.

Poco X4 GT

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,6 colių įstrižainės LCD ekranu, kurio viršutinėje dalyje – vandens lašo formos išpjova su 16 MP raiškos vaizdo objektyvu, kuris skirtas asmenukėms. Verta paminėti ir tai, jog ekranas aprūpintas 144 Hz atsinaujinimo dažniu, o taip pat ir HDR10 bei „Dolby Vision“ palaikymu. „Poco X4 GT“ modelio priekinė dalis apsaugota „Corning Gorilla Glass 5“ apsauginiu stiklu.

Šis vidutinės klasės įrenginys veikia su „MediaTek Dimensity 8100“ procesoriumi bei turi 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Deja, tačiau čia nerasime atminties kortelių palaikymo, todėl prieš perkant vertėtų tinkamai įsivertinti kiek vidinės atminties jums gali reikėti. „Poco X4 GT“ turi ir 5080 mAh talpos bateriją su 67W greituoju įkrovimu. Gamintojo teigimu, pilnas įkrovimas truks vos 46 minutes, kas yra išties puikus rezultatas, atsižvelgiant į itin žemą įrenginio kainą.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime tris kameras. „Poco“ šį modelį aprūpino 64 MP pagrindine kamera, o greta rasime 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro objektyvus. Verta paminėti ir tai, jog šoninėje įrenginio briaunoje rasime pirštų antspaudų jutiklį, telefonas taip pat turi stereo garsiakalbius bei ausinių lizdą, kuris daugelio yra taip pamėgtas.

Ulefone Armor 17 Pro

„Ulefone Armor 17 Pro“ pasižymi 6,3 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei vandens lašo formos išpjova viršutinėje dalyje. Ir nors tai yra itin atsparus telefonas, tačiau gamintojas neskelbia ar jo ekranas apsaugotas „Corning Gorilla Glass“. Tačiau žinoma, tai jog įrenginys pasižymi IP68 sertifikatu, kas parodo jo atsparumą vandeniui, dulkėms ir smūgiams.

„Armor 17 Pro“ modelis taip pat turi IP69K atsparumo įvertinimą, o tai reiškia, jog jis turi savybių išgyventi ir itin ekstremaliomis oro sąlygomis. Gamintojo teigimu, šis išmanusis telefonas gali išgyventi net ir 80 laipsnių karštyje.

„Ulefone“ naujiena veikia su „Mediatek Helio P90“ procesoriumi, o taip pat turi 8 GB operatyviosios (RAM), kurią virtualiai galima praplėsti dar 5 papildomais gigabaitas. Vidinė talpykla siekia 256 GB, o ją dar galėsite praplėsti ir atminties kortele iki 2 TB. „Armor 17 Pro“ veikimu rūpinsis 5380 mAh talpos baterija, kuri palaikys ir 15 W belaidžio įkrovimo funkciją. Verta paminėti, jog telefonas taip pat turės NFC palaikymą bei naudos „Android 12“ operacinės sistemos versiją.

Nors dažniausiai tokio tipo telefonai nepasižymi ypatingomis specifikacijomis, tačiau bent jau ant popieriaus „Ulefone Armor 17 Pro“ atrodo tikrai įdomiai. Prie to prisideda ir triguba kamerų sistema nugarėlėje. Pagrindinė kamera pasižymi 108 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta jos – 8 MP jutiklis naktiniai fotografijai bei 8 MP plataus kampo kamera. Pagrindinės kameros diafragmos dydis – f/1,89, o kamerų veikimas, žinoma, patobulintas dirbtinio intelekto savybėmis.

Ulefone Armor X6 Pro

Išmanusis telefonas pasižymi 5 colių įstrižainės ekranu su HD raiška. Nors išmanusis telefonas ir yra labai pigus, tačiau jis turi ir veido atpažinimo funkciją. Tiesa, pastaroji nėra tokia saugi kaip „Apple“ telefonuose. Būtina paminėti ir tai, jog „Armor X6 Pro“ turi ir IP68/IP69K saugumo sertifikatus, kas tik patvirtina jo atsparumo savybes.

Išmanusis telefonas veikia su „MediaTek Helio A22“ procesoriumi, kuris turi keturis „Cortex-A53“ branduolius, o taip pat ir „PowerVR GE8300“ vaizdo plokštę. Sklandų „Armor X6 Pro“ modelio veikimą užtikrins 4 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties, kurią dar galima praplėsti ir atminties kortele. Verta paminėti ir tai, jog telefone jau įdiegta „Android 12“ operacinės sistemos versija.

Dauguma tokio tipo įrenginių pirkėjų, juos renkasi tikrai ne dėl fotografavimo savybių. „Ulefone“ šiame modelyje įmontavo tik vieną kamerą nugarėlėje, kuri pasižymi 13 MP raiškos vaizdo jutikliu, bei 5 MP kamerą priekinėje dalyje. Didelių stebuklų čia tikėtis tikrai neverta, tačiau esant reikalui – nuotraukas užfiksuoti pavyks. „Ulefone Armor X6 Pro“ veikimą palaikys 4000 mAh talpos baterija.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas