Ieškantiems nebrangaus telefono – fantastiškas „Honor“ pasiūlymas: naująjį „Magic6 Lite“ modelį dabar galima įsigyti už mažiau nei 270 eurų, parduodamas ribotas kiekis

Partnerio turinys

2024-06-28, 13:00 (atnaujinta 2024-06-28, 13:29)

0 komentarų

„Honor“, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, neslepia ambicingų planų, o tai puikiai iliustruoja ir naujausi bendrovės išmanieji telefonai. Šiemet gamintojas pristatė jau ne vieną dėmesio vertą įrenginį, o tarp siūlomų produktų rasime ne tik flagmanus, bet ir pigesnius modelius.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – visą svarbiausią informaciją rasite paspaudę čia.
Ieškantiems nebrangaus telefono – fantastiškas „Honor“ pasiūlymas: naująjį „Magic6 Lite“ modelį dabar galima įsigyti už mažiau nei 270 eurų, parduodamas ribotas kiekis

2024 metų pradžioje Kinijos kompanija pristatė naująjį „Magic6 Lite“ modelį, kuris jau kuris laikas prieinamas ir Lietuvoje. Tačiau dabar šį išmanųjį telefoną galima įsigyti už žemesnę kainą nei įprasta.

Internetinėje parduotuvėje „Cafago“ parduodamas „Magic6 Lite“ modelis dabar kainuoja tik 269,69 eurus. Norėdami įsigyti šį išmanųjį telefoną – spauskite čia. Verta pastebėti, jog įrenginių kiekis yra ribotas, todėl svarstantys įsigyti – turėtų paskubėti.

Verta paminėti, jog „Honor Magic6 Lite“ atkeliauja iš Vokietijoje esančio sandėlio, o už mūsų minėtą kainą jūs gausite variantą su 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties. Analogiškas modelis Lietuvoje parduodamas nuo 287,90 eurų, o populiariausi pardavėjai prašo net ir 317 ar 404 eurų.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,78 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 1 200 x 2 652 taškų raiška, o viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota asmenukių kamera. Verta paminėti ir tai, jog čia naudojama panelė pasiūlys 120 Hz atsinaujinimo dažnį.

„Honor Magic6 Lite“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties. Išmaniojo nugarėlėje – 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera, o greta rasime ir 5 MP plataus kampo bei 2 MP makro objektyvus. Priekinėje įrenginio dalyje – 16 MP asmenukių kamera.

Skelbiama, jog naujasis „Honor“ įrenginys veiks su 5 800 mAh talpos baterija bei pasiūlys 35W įkrovimo galimybę. Pirkėjus šis modelis pasieks su „Android 13“ operacine sistema bei „MagicOS 7.2“ vartotojo sąsaja. Išmanusis telefonas prieinamas oranžinės, juodos bei žalios spalvų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas