Ieškantiems pigaus telefono: puikus pasirinkimas iš „Realme“ stovyklos už mažiau nei 150€ ir su EU Priority Line pristatymu!

Lukas Snarskis

2020-05-10, 01:00 (atnaujinta 2022-11-29, 09:07)

0 komentarų
Ieškantiems pigaus telefono: puikus pasirinkimas iš „Realme“ stovyklos už mažiau nei 150€ ir su EU Priority Line pristatymu!

Išmaniųjų telefonų rinkoje dar visai neseniai pasirodė naujas žaidėjas. „BBK Electronics“, kuri valdo tokias kompanijas kaip „Vivo“, „Oppo“ ar „OnePlus“ įkūrė naują įmonę, kuri per labai trumpą laiką tapo itin populiaria. Mes neabejotinai kalbame apie „Realme“.

Dar neteko bandyti jokio šio gamintojo išmaniojo telefono? Internetinėje parduotuvėje „Banggood“ dabar vyksta išankstiniai pardavimai naujajam „Realme C3“ išmaniajam telefonui, kurį galima įsigyti vos už 145,06 euro, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą BGRMC3. Į šią kainą jau įskaičiuotas ir EU Priority Line siuntimas, todėl Jums nereikės sukti galvos dėl jokių papildomų mokesčių. Norėdami įsigyti šį išmanųjį telefoną - spauskite čia, o daugiau informacijos apie jį - kiek žemiau.

„Realme C3“ yra tikrai puiki opcija tiems, kurie ieško nebrangaus išmaniojo telefono. Šis įrenginys pasižymi 6,5 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška. Gamintojo teigimu, ekrano su korpusu santykis siekia 89,8 proc., o tai yra puikus rezultatas, atsižvelgiant į šio įrenginio kainą.

Šis nebrangus „Realme“ išmanusis telefonas veikia su „MediaTek Helio G70“ procesoriumi bei turi 3 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties, kurią dar galima praplėsti atminties kortele. Verta paminėti ir tai, jog nepaisant žemos kainos, gamintojas parduoda telefoną su jau įdiegta „Android 10“ operacinės sistemos versija, o taip pat naudojama ir „Realme UI 1.0“ vartotojo sąsaja. „Realme C3“ modelio veikimą palaiko 5000 mAh talpos baterija su 10W greituoju įkrovimu.

Nors išmanusis telefonas ir pigus, tačiau nugarėlėje gamintojas įmontavo net tris kameras. Pagrindinė jų pasižymi 12 MP raiškos vaizdo jutikliu su f/1,8 diafragma. Nugarėlėje taip pat rasime 2 MP portretų bei tokios pat raiškos makro sensorius. „Realme C3“ taip pat pasižymi tokiomis galimybėmis kaip 4x skaitmeniniu priartinimu bei daugybė įvairiausių dirbtinio intelekto valdomų režimų. Priekinėje išmaniojo dalyje – 5 MP raiškos jutikliu pasižyminti kamera asmenukėms.

Verta paminėti ir SIM kortelių lizdo galimybes. „Realme“ į šį modelį įmontavo stalčiuką, kuris leis Jums vienu metu naudoti dvi SIM korteles ir atminties kortelę. Dažniausiai gamintojai siūlo dvi SIM arba SIM ir atminties kortelę, o „Realme“ nusprendė pasiūlyti kiek daugiau nei įprastai. Žinoma, telefone rasime ir ausinių lizdą, kuris vis rečiau sutinkamas kitų gamintojų įrenginiuose.

Kaip jau minėjome, internetinėje parduotuvėje „Banggood“ dabar vyksta išankstiniai pardavimai naujajam „Realme C3“ išmaniajam telefonui, kurį galima įsigyti vos už 145,06 euro, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą BGRMC3. Į šią kainą jau įskaičiuotas ir EU Priority Line siuntimas, todėl Jums nereikės sukti galvos dėl jokių papildomų mokesčių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas