Pigiau grybo: „Xiaomi Mi 9 SE“ išmanusis ir vėl už itin žemą kainą

Artūras Nalivaiko

2019-06-06, 01:00 (atnaujinta 2021-05-23, 00:03)

0 komentarų
Pigiau grybo: „Xiaomi Mi 9 SE“ išmanusis ir vėl už itin žemą kainą

Kinijos kompanija „Xiaomi“ savo asortimente turi ne vieną išmaniųjų telefonų seriją ir ją sudaro gana įvairūs įrenginiai. Šiemet gamintojas pristatė „Mi 9“ flagmaną, o pastarasis turi dar keletą papildomų variantų ir specialių modeliu. Vienas tokių – „Xiaomi Mi 9 SE“, kuris yra kiek pigesnis ir paprastesnis variantas.

Šiuo metu būtent šį išmanųjį telefoną galima įsigyti už gerokai žemesnę kainą. Dabar 6 GB operatyviosios (RAM) ir 64 GB vidinės atminties turintis modelis kainuoja tik 255,9 euro, o norint jį įsigyti už šią kainą reikėtų pasinaudoti nuolaidos kodą – XM9SE64G. Jeigu norite talpesnio modelio – dabar jis kainuoja 277,38 euro, o tam reikia nuolaidos kodo MI9SE128GB.

„Xiaomi Mi 9 SE“ pasižymi 5,99 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei taip pat turi vandens lašo formos išpjovą. Verta paminėti ir tai, jog ekrane įmontuotas ir pirštų antspaudų jutiklis, o pats įrenginys pasižymi stikliniu korpusu bei stilingomis spalvomis.

Turbūt didžiausias skirtumas tarp šio ir „Mi 9“ modelio – jų procesorius. „Xiaomi Mi 9 SE“ veikia su „Qualcomm Snapdragon 712“ procesoriumi. Ir nors tai nėra aukščiausios klasės lustas, tačiau net ir nepaisant to visos programos „skraidys“, be to galėsite paleisti bet kokius mobiliuosius žaidimus su maksimaliais nustatymais.

Dar vienas svarbus skirtumas – kamerose. Šiame modelyje pritaikytas tas pats pagrindinis kameros modulis kaip ir „Xiaomi Mi 9“ – 48 MPx „Sony IMX586“. Tačiau pagalbiniai moduliai supaprastinti ir siūlomi 8 MPx ir 13 MPx raiškos vaizdo jutikliai. Atsižvelgiant į šio telefono kainą – tai išties labai geras pasirinkimas tiems, kurie ieško vidutinės klasės įrenginio.

Kaip jau minėjome, „Xiaomi Mi 9 SE“ dabar galite įsigyti už itin žemą kainą internetinėje parduotuvėje „Geekbuying.com“. 6 GB operatyviosios (RAM) ir 64 GB vidinės atminties turintis modelis kainuoja tik 255,9 euro, o norint jį įsigyti už šią kainą reikėtų pasinaudoti nuolaidos kodą – XM9SE64G. Jeigu norite talpesnio modelio – dabar jis kainuoja 277,38 euro, o tam reikia nuolaidos kodo MI9SE128GB.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas