Super pasiūlymas ieškantiems pigaus telefono: „Blackview“ įrenginys dabar kainuoja kiek daugiau nei 100€ ir puikiai tiks daugeliui!

Kinijos kompanija „Blackview“ tikriausiai nėra populiariausias išmaniųjų telefonų gamintojas ir tikriausiai Jūs net nesate jo girdėję. Tačiau dabar tikrai turėtumėte suklusti jeigu ieškote itin pigaus ir stilingai atrodančio įrenginio.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Super pasiūlymas ieškantiems pigaus telefono: „Blackview“ įrenginys dabar kainuoja kiek daugiau nei 100€ ir puikiai tiks daugeliui!

Internetinėje platformoje „Aliexpress“ dabar galima įsigyti „Blackview A80s“ išmanųjį telefoną, kurio kaina siekia vos 105,24 eurus, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą BRANDC12. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tai turėtų būti išties puiki opcija tiems, kurie ieško labai pigaus įrenginio.

  • Įrenginio kaina: 105,24 eurai;
  • Nuolaidos kodas: BRANDC12;
  • Įsigykite dabar: spauskite čia.

Norėtumėme atkreipti dėmesį, jog pirkimas vyksta iš oficialios „Blackview“ parduotuvės, kurios bendras reitingas siekia 97,1 proc., o šis gamintojas turi pelnęs ir geriausio prekinio ženklo vardą platformoje. Pirkėjai taip pat gali rinktis iš trijų skirtingų spalvų – juodos, mėlynos arba raudonos. O ką gero gali pasiūlyti šis „Blackview“ telefonas?

„Blackview A80s“ specifikacijos

Išmanusis telefonas pasižymi 6,22 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška, o viršutinėje jo dalyje – vandens lašo formos išpjova, kur gamintojas įmontavo 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą. „Blackview“ teigimu, šio telefono priekinė dalis 80,3 proc. padengta ekranu, o ekrano taškų tankis siekia maždaug 270 ppi.

„Blackview A80s“ veikia su „MediaTek Helio A25“ procesoriumi bei turi 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties, kurią galima praplėsti atminties kortele. Išmaniojo telefono veikimą palaiko 4200 mAh talpos baterija. Įdomu ir tai, jog šio įrenginio korpuso storis siekia vos 8,8 mm, o svoris – 180 gramų.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – keturios kameros. „Blackview“ čia įmontavo 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinį objektyvą, tačiau kitų sensorių savybės nėra atskleidžiamos. Žinoma, iš telefono, kuris kainuoja tik kiek daugiau nei 100 eurų – stebuklų tikėtis tikrai nereikėtų. Tačiau jeigu ieškote įrenginio kasdienėms reikmėms – tai turėtų būti pigus ir paprastas sprendimas.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas