Telefono priedas, kurį privalo įsigyti kiekvienas: neįtikėtinos kokybės išorinė baterija dabar parduodama už itin patrauklią kainą, šiuo pasiūlymu privalu pasinaudoti jau dabar

Partnerio turinys

2023-06-12, 07:45

0 komentarų

Vasariški orai leidžia mėgautis šauniomis dienomis gamtoje. Įkaitus oro temperatūrai – svarbu pasirūpinti, jog jūsų turimas išmanusis telefonas neišsijungtų dėl išsikrovusios baterijos. Niekam ne paslaptis, jog lengviausia tai padaryti pasitelkiant išorinę bateriją.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Telefono priedas, kurį privalo įsigyti kiekvienas: neįtikėtinos kokybės išorinė baterija dabar parduodama už itin patrauklią kainą, šiuo pasiūlymu privalu pasinaudoti jau dabar

Mūsų partneriai „Hekka“ dabar siūlo įsigyti itin kokybišką „Baseus“ išorinę bateriją, kurios talpa siekia 20 000 mAh ir leis ne vieną ir ne dukart įkrauti bet kurį išmanųjį telefoną. Dabar tokį produktą galima įsigyti vos už 40,79 eurus, o norėdami tai padaryti – spauskite čia.

„Baseus 20000mAh 30W PD“ išorinė baterija su 20 000 mAh talpa:

Mūsų rekomenduojamas atkeliauja iš Europoje esančio sandėlio, todėl jums nereikės sukti galvos dėl ilgai trunkančio pristatymo ar kažkokių papildomų mokesčių. „Hekka“ pateikiama kaina yra galutinė, o jeigu produktas nepatiks – galėsite jį grąžinti per 30 dienų.

„Baseus 20000mAh 30W PD“ išorinės baterijos specifikacijos ir savybės

Visų pirma, „Baseus“ sukurta išorinė baterija yra neįtikėtinos kokybės. Šis produktas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kas garantuoją patvarumą. Įrenginio dizainas – ganėtinai minimalistinis, tačiau turėtų patikti daugeliui. „Baseus 20000mAh 30W PD“ turi nedidelį ekraniuką, kur rodoma kiek baterijos talpos dar yra likę, todėl bus ganėtinai paprasta žinoti ar jau artėja laikas ją įkrauti.

Kaip jau minėjome šio teksto pradžioje, ši išorinė baterija turi ir įspūdingą talpą. Šio įrenginio talpa siekia 20 000 mAh, o tai leis jums įkrauti bet kurį išmanųjį telefoną bent keletą kartų. Verta pastebėti ir tai, jog „Baseus“ prietaisas gali palaikyti daugumą greito įkrovimo protokolų, neatsižvelgiant į tai, ar tai nešiojamas kompiuteris, ar planšetinis kompiuteris, ar telefonas.

Verta pabrėžti ir tai, jog išorinės baterijos USB-C išvestis siekia 30W galios. Čia mes rasime ir dar dvi USB jungtis, o geriausia tai, kad visas jas galima naudoti vienu metu. Žinoma, tuomet įkrovimas vyks kiek lėčiau, tačiau jūs būsite tikri, kad visi jūsų įrenginiai nenustos veikti dėl išsikrovusios baterijos.

Tokios milžiniškos talpos išorinės baterijos turėtų pakakti ilgam. Įprastai, išmanieji telefonai turi iki 5000 mAh talpos baterijas, o tai reiškia, kad „Baseus“ suteiks galimybę tokį telefoną įkrauti ne vieną ir ne dukart. Greito įkrovimo sistema veikia abiem kryptimis - galite greitai įkrauti prijungtus įrenginius, o taip pat greitai įkrauti galite ir pačią išorinę bateriją. Skelbiama, kad pilnas jos įkrovimas trunka vos 3 valandas, kas nėra taip ilgai, atsižvelgiant į milžinišką jos talpą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas