2020 metais išleistų „Samsung“ flagmanų turėtojams – geros naujienos: gamintojas nusprendė pratęsti programinės įrangos palaikymą, sužinokite, kas keičiasi

Lukas Snarskis

2024-04-12, 10:55

0 komentarų

Technologijų bendrovė „Samsung“ vos prieš savaitę pristatė ilgai lauktą „Galaxy S24“ flagmanų seriją, kurios „arkliuku“ kiek netikėtai tapo dirbtinis intelektas (DI). Naujieji įrenginiai jau prieinami ir Lietuvoje, o kai kuriose rinkose gamintojas fiksuoja rekordinius rezultatus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
2020 metais išleistų „Samsung“ flagmanų turėtojams – geros naujienos: gamintojas nusprendė pratęsti programinės įrangos palaikymą, sužinokite, kas keičiasi

Pietų Korėjos milžinė žada, jog naujieji įrenginiai pakeis tai, kaip komunikuojame, naršome ir apskritai – kaip naudojame išmanųjį. Pristatydama naujuosius „Galaxy S24“ serijos išmaniuosius telefonus, bendrovė pateikė ir skambų pažadą – pasiūlyti net septynis metus trunkantį programinės įrangos palaikymą.

„Samsung“ naujausiems savo įrenginiams siūlo gerokai ilgesnį programinės įrangos palaikymą nei anksčiau. Tačiau tai nėra taikoma anksčiau išleistiems modeliams, o tarp tokių patenka ir „Galaxy S20“ serijos įrenginiai. Pastaroji produktų linija buvo pristatyta dar 2020 metais.

„Samsung Galaxy S20“, „Galaxy S20+“ ir „Galaxy S20 Ultra“ modeliai jau nebegaus kasmėnesinių saugumo atnaujinimų, nes šių įrenginių programinės įrangos palaikymas yra pasibaigęs. Na, bent jau turėjo būti pasibaigęs. Pasirodo, jog gamintojas nusprendė padaryti nedidelius pakeitimus.

„Samsung“ nusprendė pasiūlyti „Galaxy S20“ serijos išmaniesiems telefonams skirtus ketvirčio atnaujinimus. Tai reiškia, kad visi šie modeliai gaus būtiniausius naujienus kas tris mėnesius. Tiesa, nėra atskleidžiama, kiek laiko truks toks programinės įrangos palaikymas.

Verta paminėti, jog šie pokyčiai, bent jau kol kas, neliečia „Samsung Galaxy S20 FE“ išmaniojo telefono, kuris debiutavo kiek vėliau. Šis įrenginys dar bent keletą mėnesių gaus reguliarius naujinius, o tolimesnis modelio likimas yra nežinomas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas