Vienas sėkmingiausių programinės įrangos atnaujinimų istorijoje: „Samsung“ atskleidžia stulbinančius skaičius apie naująją „One UI“ versiją

Lukas Snarskis

2024-05-02, 14:55

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ šiemet pristatė naująją „One UI 6.1“ vartotojo sąsajos versiją, kuri iš pradžių debiutavo su „Galaxy S24“ serijos įrenginiais. Po jos įdiegimo atsiradusios DI funkcijos „Galaxy“ vartotojams palengvins komunikaciją tiek su artimiausiais žmonėmis, tiek su kitakalbiais.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Vienas sėkmingiausių programinės įrangos atnaujinimų istorijoje: „Samsung“ atskleidžia stulbinančius skaičius apie naująją „One UI“ versiją

Pastaruoju metu „One UI 6.1“ vartotojo sąsajos versija pasiekia vis daugiau išmaniųjų telefonų, o „Samsung“ dabar pateikia ir oficialią statistiką. Remiantis bendrovės pateikiamais duomenimis, ši platformos versija jau yra prieinam daugiau nei 8,8 mln. įrenginių.

Tiesa, į šį skaičių nepatenka „Galaxy S24“ serijos išmanieji telefonai. Taip yra todėl, kad į šios linijos įrenginius „One UI 6.1“ buvo įdiegta iškart. „Samsung“ pateikiama statistika liečia tuos telefonus, kurie gavo atnaujinimus po oficialaus išleidimo.

„One UI 6.1“ vartotojo sąsajos diegimas į įvairius „Samsung“ telefonus prasidėjo dar kovo mėnesį, o dabar ši versija yra prieinama „Galaxy S23“ ir „Galaxy S22“ serijos, „Galaxy Fold5“, „Galaxy Fold4“, „Galaxy Flip5“ ir „Galaxy Flip4“ bei „Galaxy Tab S8“ serijos įrenginiuose. Taigi, jų skaičius ir toliau augs, o naujosios „Galaxy AI“ funkcijos pasieks dar daugiau žmonių.

„Samsung“ siekia iki šių metų pabaigos suteikti prieigą prie „Galaxy AI“ daugiau nei 100 mln. naudotojų. Bendrovė teigia, kad nuo „One UI 6.1“ atnaujinimo pradžios dažniausiai naudojamos AI funkcijos buvo „Live Translate“, „Live Transcribe“, „Chat Assist“ ir „Circle to Search“.

Verta pastebėti, jog „One UI 6.1“ naujinį įsidiegė beveik 75 proc. „Galaxy Fold5“ naudotojų, 80 proc. „Galaxy S23 Ultra“ savininkų ir beveik 65 proc. „Galaxy Tab S9“ naudotojų Europoje. Tai, „Samsung“ teigimu, tai yra vienas populiariausių programinės įrangos atnaujinimų per visą istoriją.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas