2020 metų „iPhone“ telefonai turės daugiau atminties ir palaikys 5G, o kovo mėnesį laukia naujasis „iPhone SE 2“

Lukas Snarskis

2019-11-25, 01:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:32)

0 komentarų
2020 metų „iPhone“ telefonai turės daugiau atminties ir palaikys 5G, o kovo mėnesį laukia naujasis „iPhone SE 2“

Kiekvieną rudenį mes išvystame daugybę naujų išmaniųjų telefonų, o savo produktus pristato ir JAV kompanija „Apple“. Niekam ne paslaptis, jog kitų metų rugsėjį turėtų būti pristatyti ir naujieji „iPhone 12 Pro“ ir „iPhone 12 Pro Max“ modeliai. Nors iki šių įrenginių pristatymo dar vos ne metai, tačiau kalbos apie juos netyla jau dabar.

Kaip skelbia „Barclays“ analitikas Blayne‘as Curtisas, naujieji „Apple“ flagmanai turės po 6 GB operatyviosios (RAM) atminties, o tai yra 2 GB daugiau nei šiemet pristatyti modeliai. Visi trys šį rudenį pasirodę „iPhone 11“ serijos išmanieji telefonai turi po 4 GB RAM. Tiesa, pažymima, jog kiek pigesnis „iPhone 12“ išliks su tuo pačiu, 6 GB, operatyviosios atminties kiekiu.

Tikėtina ir tai, jog abu „Pro“ modeliai turės priekinėje dalyje įmontuotas 3D kameras ir „mmWave“ 5G technologijos palaikymą. Tiesa, kol kas nėra aišku ar „Apple“ flagmanai palaikys 6GHz 5G ryšį. Kaip bebūtų, net neabejojama, kad visi trys „iPhone 12“ išmanieji turės 5G palaikymą.

Žinoma, visi naujausi gandai apie 2020 metų „Apple“ išmaniuosius telefonus negali praslysti be „iPhone SE 2“. Tai neabejotinai turėtų būti įdomiausias kitų metų „iPhone“, kurio pristatymas gali įvykti dar kovo mėnesį. Šis išmanusis daug dėmesio sulaukia dėl jo prognozuojamos itin žemos kainos, kuri gali siekti vos 400 eurų.

Pranešama, jog ‚iPhone SE 2“ pasižymės „iPhone 8“ dizainu bei turės 4,7 colių įstrižainės ekranu bei turės „Touch ID“ funkciją. Išmanusis telefonas turėtų veikti su „Apple A13“ procesoriumi bei galimai turės 3 GB operatyviosios (RAM) atminties.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas