2023 metų „Samsung“ flagmano turėtojai susiduria su rimtomis bėdomis: gamintojas dėl to kaltina „Google“, pasakė kaip išspręsti problemą

Lukas Snarskis

2024-04-07, 10:55

0 komentarų

„Samsung“ dar praėjusiais pristatė „Galaxy S23“ serijos išmaniuosius telefonus, o kai kurie vartotojai nuo pirmų dienų susidūrė su įvairiomis problemomis. Žinoma, visos jos buvo išspręstos, tačiau tai nereiškia, kad po metų negali atsirasti naujų bėdų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
2023 metų „Samsung“ flagmano turėtojai susiduria su rimtomis bėdomis: gamintojas dėl to kaltina „Google“, pasakė kaip išspręsti problemą

Kovo 28 dieną kai kurių „Samsung“ telefonų turėtojai pagaliau sulaukė „One UI 6.1“ programinės įrangos atnaujinimo, kuris pasiūlė nemažai naujovių. Tarp tokių įrenginių pateko ir „Galaxy S23 Ultra“ modelis, tačiau vartotojai susidūrė su netikėtomis problemomis.

„Samsung Galaxy S23 Ultra“ turėtojai skundžiasi prasta lietumo funkcijos veikla, o kai kuriems ekranai tapo visiškai nejautrūs prisilietimui. Tiesa, kai kurie pastebėjo, jog specialus „S Pen“ pieštukas veikia be jokių problemų. Pastebima, kad skirtingi vartotojai susiduria su vis kitokiomis problemomis.

Vienas „Reddit“ naudotojų pastebėjo, jog su „One UI 6.1“ vartotojo sąsajos versija, jo išmanusis telefonas reaguoja į prisilietimą, bet ne į patį pirmą, o vėlesnius. Kitas naudotojas pažymėjo, kad jo telefonas tapo visiškai nereaguojantis į prisilietimus.

Yra ir daug kitų naudotojų, kurie pranešė, kad jų „Galaxy S23 Ultra“ nebereaguoja į prisilietimus, nors „S Pen“ rašiklis ir toliau veikia. Pažymėtina, kad telefono perkrovimas iš naujo problemos neišsprendžia. Kitas naudotojas socialiniame tinkle X rašė, kad susiduria su problemomis, susijusiomis su po ekranu esančiu pirštų atspaudų jutikliu.

Neilgai trukus, į šią situaciją sureagavo ir „Samsung“ atstovai. Jų teigimu, problema yra žinoma ir tai yra „Google“ kaltė. Sprendimą šiai problemai turėtų paruošti JAV technologijų milžinė, o kaip laikinas sprendimas – rekomenduojama ištrinti „Google“ aplikacijos duomenis ir tuomet perkrauti išmanųjį telefoną.

Norėdami tai padaryti, turite nukeliauti į savo telefono nustatymus, tuomet pasirinkti „Apps“ ir ten surasti „Google“. Tuomet spaudžiate „Storage“ ir renkatės opciją „Clear data“. Tiesa, atlikus šiuos veiksmus jums veikiausiai reikės iš naujo prisijungti prie „Google“ paskyros.

Tikėtina, kad šios problemos sprendimas bus pateiktas su „Google“ aplikacijos atnaujinimu. Norėdami įsitikinti, kad naudojate naujausią versija – nukeliaukite į „Google Play“ parduotuvę ir patikrinkite ar ten nėra jokių atnaujinimų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas