99% vartotojų patenkinta savo „iPhone X“ išmaniaisiais

Julius Sabaliauskas

2018-05-07, 01:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:27)

0 komentarų
99% vartotojų patenkinta savo „iPhone X“ išmaniaisiais

Gegužės 2-ąją kompanija „Apple“ pranešė, jog per antrąjį metų ketvirtį ji uždirbo virš 61 milijardo JAV dolerių ir gavo virš 11 milijardų pelno. Tokie skaičiai itin sėkmingi – tai net 16 proc. geriau lyginant su tuo pačiu ketvirčiu praeitais metais. Ketvirčio pajamos per išleistą akciją pakilo net 30 proc., iki 2,73 dolerių.

Kalbant apie pardavimus, „Apple“ pardavė per 5 milijonus vienetų savo gaminių. Nenuostabu, jog daugiausiai prie tokių gerų pasiekimų prisidėjo „iPhone X“. Tai pats brangiausias išmanusis telefonas kompanijos istorijoje ir nepaisant to, jog jis nesukėlė iš pradžių pranašauto poreikio, vis tiek susilaukė didelio pasisekimo.

„Apple“ generalinis direktorius Tim Cook taip pat patvirtino šią informacija: „esame labai laimingi galėdami pranešti, jog tai geriausias antrasis metų ketvirtis mūsų kompanijos istorijoje, išaugo pajamos iš „iPhone“, teikiamų paslaugų ir nešiojamų išmaniųjų daiktų. Kiekvieną kovo ketvirčio savaitę vartotojai dažniausiai rinkosi „iPhone X“, visiškai taip pat kaip ir telefonui pasirodžius praeitų metų gruodį. Taip pat padidėjo pajamos visuose mūsų geografiniuose segmentuose - Kinijoje ir Japonijoje augimas siekė 20 proc.“

Kaip matote patys, praeitą ketvirtį „iPhone X“ buvo geriausiai parsiduodantis išmanusis „Apple“ modelis. Prie viso to, Cook‘as pareiškė, jog pasitenkinimas „iPhone X“ modeliu pasiekė net 99 procentus. Itin didelę prietaiso kainą jis pagrindė tuo, jog tai pats inovatyviausias išmanusis telefonas rinkoje.

„Apple“ yra patenkinta tuo, kaip iki šiol sekasi flagmanui „iPhone X‘. Tai reiškia, jog visi gandai apie telefono gamybos nutraukimą 2018 metais yra visiškai laužti iš piršto.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas