„Apple“ ir „iPhone 12“ bėdos nesibaigia: naujųjų telefonų savininkai skundžiasi dėl ekrano atsparumo

Justas Stasiulaitis

2020-10-27, 13:25 (atnaujinta 2022-11-30, 12:46)

0 komentarų
„Apple“ ir „iPhone 12“ bėdos nesibaigia: naujųjų telefonų savininkai skundžiasi dėl ekrano atsparumo

Naujųjų modelių pristatymo metu „Apple“ ilgai kalbėjo apie „iPhone 12“ esančios „Ceramic Shield“ ekrano apsaugos tvirtumą. „Apple“ nurodė, kad šį apsauga suteiks net keturis kartus didesnį atsparumą kritimams ir apsaugos ekraną nuo dūžių. Tačiau kai kurie vartotojai teigia, kad „iPhone 12“ ir „iPhone 12 Pro“ ekranai yra itin lengvai subraižomi.

Image

„Apple“ giriasi, kad keraminį „iPhone 12“ skydą sudaro nanokeramikos kristalai ir jei tikėsime šiuo teiginiu, „iPhone 12“ stiklas turėtų padidinti atsparumą įbrėžimams, tačiau atrodo, kad realaus gyvenimo situacijose viskas yra visiškai priešingai. „Twitter” tinkle įkeliama vis daugiau nuotraukų su įrodymais jog vos po kelių dienų ar net kelių minučių naujųjų „iPhone” ekranai buvo paženklinti įbrėžimais.

Image

Bet dėl atsparumo dūžiams klausimų tikrai nekyla. „iPhone 12” yra itin atsparūs ir vienintelis dalykas kuriuo turėtų pasirūpinti naujųjų „iPhone 12” savininkai tai apsauginė plėvelę nuo įbrėžimų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas