„Apple“ ruošia neįtikėtinai brangų išmanųjį telefoną: „iPhone 17 Slim“ bus ne tik itin plonas, tačiau ir pats brangiausias telefonas, kurį siūlo šis gamintojas

Ina Jonaitienė

2024-10-06, 17:55

0 komentarų

Po neseniai įvykusio „iPhone 16“ ir „iPhone 16 Pro“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymo – pasirodo vis daugiau pranešimų apie „iPhone 17“ liniją. Kiek anksčiau, buvo skelbiama, kad „Plus“ modelį ateityje gali pakeisti „iPhone 17 Slim“ variantas.

Prasideda didieji „ALIEXPRESS“ rudens išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Apple“ ruošia neįtikėtinai brangų išmanųjį telefoną: „iPhone 17 Slim“ bus ne tik itin plonas, tačiau ir pats brangiausias telefonas, kurį siūlo šis gamintojas

Remiantis naujausia informacija, naujasis „iPhone 17 Slim“ gali būti brangesnis nei „iPhone 17 Pro Max“. Šis įrenginys turės naujos rūšies OLED ekraną, kuris galėtų leisti sukurti itin ploną korpusą. Būtent tai turėtų būti šio išmaniojo telefono didžiausias privalumas.

Taivano kompanija „Novatek“ neseniai pristatė naują TDDI OLED skydelį, kuriame jutiklinio jutiklio sluoksnis ir ekrano tvarkyklė sujungti į vieną bloką. Todėl ji vadinama TDDI, o tai reiškia „Touch and Display Driver Integration“.

„DigiTimes“ teigimu, „Apple“ greičiausiai kitais metais pasitelks būtent šį „Novatek“ sprendimą savo „iPhone 17 Slim“, nors aiškaus partnerystės patvirtinimo neturi. Tiesą sakant, naujienų portalas spėja, kad „Apple“ gali išbandyti naująją technologiją kituose įrenginiuose, prieš pateikdama ją savo „iPhone“ linijoje.

Priminsime, jog anksčiau buvo skelbiama apie „Apple“ planus šiuose įrenginiuose naudoti derva padengto vario (RCC) komponentus. Pranešama, kad RCC komponentai būtų padėję JAV technologijų bendrovei sumažinti vidinių komponentų užimamo ploto reikalavimus, o tai būtų leidę sukurti plonesnes konstrukcijas arba dar didesnes baterijas būsimuose „iPhone“ telefonuose.

Tačiau „Apple“ sprendimą atidėti RCC komponentų naudojimą lėmė susirūpinimas dėl patvarumo ir trapumo. Anksčiau buvo tikimasi, kad jis bus naudojamas viename iš „iPhone 16“ serijos prietaisų, tačiau vėliau buvo atidėtas „iPhone 17“ serijai, kuri pasirodys tik 2025 metų pabaigoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas