„Apple“ telefonų turėtojams – karščiausia metų naujiena: daugelis „iPhone“ turėtojų jau dabar gali įsidiegti didžiausią metų atnaujinimą

Lukas Snarskis

2023-09-18, 19:05

0 komentarų

Internete jau ne vieną mėnesį sklandė įvairiausi gandai apie naujausius JAV technologijų milžinės „Apple“ produktus. Daugelis bendrovės gerbėjų su nekantrumu laukė rugsėjo 12 dienos spaudos konferencijos, kurios metu pristatyti naujausi „Apple“ flagmanai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Apple“ telefonų turėtojams – karščiausia metų naujiena: daugelis „iPhone“ turėtojų jau dabar gali įsidiegti didžiausią metų atnaujinimą

Praėjusį antradienį įvykusios spaudos konferencijos metu „Apple“ atstovai pristatė naujausius bendrovės produktus. Mes išvydome ne tik naujus „Watch Series 9“ ir „Watch Ultra“ laikrodžius, bet ir daugelio taip lauktus „iPhone 15“ išmaniuosius telefonus.

Kaip žinia, „Apple“ jau kuris laikas ruošia ir naują „iOS 17“ operacinės sistemos versiją. Naujieji „iPhone 15“ ir „iPhone 15 Pro“ serijos išmanieji telefonai pirkėjus pasieks su jau įdiegta naujausia platformos versija, o šiandien šis atnaujinimas atkeliauja ir į senesnius bendrovės įrenginius.

„Apple“ paruoštas „iOS 17“ platformos atnaujinimas jau pasiekia pirmuosius „iPhone“ įrenginių savininkus, tačiau šią naujovę gaus tikrai ne visi. Naujoji operacinės sistemos versija nebus prieinama „iPhone X“, „iPhone 8“ bei „iPhone 8 Plus“ išmaniuose telefonuose. Tai reiškia, kad naujausią programinės įrangos versiją bei visas jos galimybes galės išbandyti tie, kurie turi „iPhone XS“ ar naujesnius modelius.

Verta paminėti ir tai, jog programinės įrangos atnaujinimą gaus trečios kartos „iPhone SE“ išmanusis telefonas. Panašu, kad „Apple“ nusprendė nutraukti tų įrenginių palaikymą, kurie veikia su „Apple A11 Bionic“ procesoriais. Tokie modeliai buvo išleisti prieš kone šešis metus, dar 2017 metų lapkritį.

„iOS 17“ pasižymi daugybe įrenginio personalizavimo galimybių, pavyzdžiui, dar patogesnis asmeninių lipdukų sukūrimas ir jų kolekcija vienoje vietoje ar personalizuotas kontaktinis atvirukas, kurį sukūrus matys kiekvienas adresatas, kuriam skambinate. Ši funkcija taip pat gali veikti kaip virtuali vizitinė kortelė – tereikės pridėti telefoną prie kito žmogaus išmaniojo ir taip perduoti savo kontaktą.

Be šių „iOS 17“ atnaujinimų, naudotojus pasieks ir „Check In“ funkcija, leisianti dalintis savo kelionių informacija su artimaisiais. Su jūsų sutikimu, šeimos nariai galės stebėti jūsų lokaciją realiuoju laiku ir bus informuoti, kai pasieksite kelionės tikslą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas