Artėja pirmojo „Polestar“ išmaniojo telefono pristatymas: paaiškėjo, kuo nustebins šis įrenginys ir kada gali įvykti jo pristatymas

Lukas Snarskis

2024-03-09, 18:01

0 komentarų

2023 metų liepos mėnesį automobilių gamintoja „Polestar“ paskelbė apie naujai įkurtą įmonę, kurios tikslas sustiprinti bendrovės pozicijas Kinijoje. Tuomet ši kompanija buvo įkurta kartu su „Meizu“, kuri gamina išmaniuosius telefonus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Artėja pirmojo „Polestar“ išmaniojo telefono pristatymas: paaiškėjo, kuo nustebins šis įrenginys ir kada gali įvykti jo pristatymas

Siekdama pagerinti išmaniųjų įrenginių sąveiką su automobiliais, „Polestar“ dar praėjusių metų rugsėjį skelbė, jog ketina pristatyti savo pirmąjį išmanųjį telefoną. Nesunku nuspėti, jog tokio įrenginio kūrimas turėtų būti patikėtas „Meizu“, o naujausia informacija tai tik dar kartą patvirtina.

Dar nepristatytas „Polestar“ išmanusis telefonas buvo aptiktas Kinijos ryšio sertifikavimo agentūros TENAA duomenų bazėje, kas leidžia pažvelgti į šio įrenginio dizaino sprendimus. Akivaizdu, jog tai turėtų būti tas pats modelis kaip ir „Meizu 21 Pro“, tačiau su „Polestar“ logotipu nugarėlėje.

Priminsime, jog naujasis „Meizu 21 Pro“ aprūpintas 6,79 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 1 368 x 3 192 taškų raiška bei 1 250 nitų ryškumu. Čia naudojama LTPO panelė su 1-120 Hz atsinaujinimo dažniu, o viršutinėje jos dalyje – 32 MP raiškos vaizdo jutiklį turinti asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi bei turės 12 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB, 512 GB arba 1 TB vidinės atminties. Šios „Meizu“ naujienos veikimą palaikys 5 050 mAh talpos baterija su 80W greituoju įkrovimu bei 50W belaidžiu krovimu.

„Meizu 21 Pro“ nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą. Antroji kamera – 10 MP teleobjektyvas, kuris pasiūlys 3x optinio priartinimo galimybę. Čia taip pat rasime ir 13 MP plataus kampo kamerą bei gylio sensorių, kuris pagerins automatinio fokusavimo galimybę.

Skelbiama, jog pirmasis „Polestar“ išmanusis telefonas turėtų būti pristatytas kartu su naujuoju „Polestar 4“ elektromobiliu. Tiesa, tokia informacija nėra patvirtinta oficialiai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas