Barselonoje debiutuos ne tik „Xiaomi 13“ serijos flagmanai: lietuvių pamėgta bendrovė turėtų pasiūlyti naujieną ir pigesnių telefonų gerbėjams

Kinijos kompanija „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę išmaniųjų telefonų, tačiau tik dalis jų atkeliauja į Europą. Kaip bebūtų, bendrovės flagmanai visuomet pasiekia europiečius, o netrukus įvyks ir dar vienas didelis pristatymas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Barselonoje debiutuos ne tik „Xiaomi 13“ serijos flagmanai: lietuvių pamėgta bendrovė turėtų pasiūlyti naujieną ir pigesnių telefonų gerbėjams

Vietinėje rinkoje „Xiaomi“ flagmanai debiutavo dar praėjusių metų pabaigoje, o europiečiai vis dar priversti laukti. Tačiau laukimas jau netrukus baigsis, nes jau vasario 27 dieną į Europą atkeliaus ir naujieji „Xiaomi 13“ serijos flagmanai. Barselonoje įvyksiančioje „Mobile World Congress 2023“ parodoje debiutuos „Xiaomi 13“ ir „Xiaomi 13 Pro“ modeliai, tačiau laukiama ir dar vienos naujienos.

Internete jau kuris laikas kalbama apie pigesnį „Xiaomi 13“ serijos išmanųjį telefoną, kuris turėtų pasiekti Europą – tai „Xiaomi 13 Lite“. Dabar aiškėja, kad šio modelio pristatymas įvyks tuo pačiu metu kaip ir kitų serijos įrenginių, tačiau tai nebus visiškai naujas įrenginys. Pranešama, kad „Xiaomi 13 Lite“ bus tas pats išmanusis kaip ir Kinijoje parduodamas „Civi 2“ modelis.

Priminsime, jog 2022 metų rugsėjį pristatytas „Xiaomi Civi 2“ pasižymi 6,55 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška. Ši panelė taip pat aprūpinta 120 Hz atsinaujinimo dažniu bei turi HDR10+ ir „Dolby Vision“ palaikymą, o maksimalus ryškumas siekia 1000 nitų. Viršutinėje dalyje – dviguba asmenukių kamera, kurią sudaro du 32 MP objektyvai.

Kaip ir „Civi 2“, taip ir „Xiaomi 13 Lite“, veiks su „Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1“ procesoriumi bei turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Išmanusis telefonas taip pat turės 4500 mAh talpos bateriją su 67W greituoju įkrovimu.

Šio įrenginio nugarėlėje rasime ir tris kameras. Pagrindinė „Xiaomi 13 Lite“ modelio kamera bus aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime 20 MP plataus kampo objektyvą, o taip pat ir 2 MP makro sensorių. Internete neseniai buvo pasirodę ir galimos šio modelio kainos Europoje.

Remiantis naujausia informacija, „Xiaomi 13 Lite“ Europoje bus parduodamas už 549 eurus. Tiesa, reikėtų pastebėti, kad tiek turėtų kainuoti 256 GB vidinės atminties turintis modelis. „Xiaomi“ dažniausiai tokios klasės įrenginius siūlo ir su 128 GB, todėl galima daryti prielaidą, kad 549 eurus kainuos jau brangiausias modelis, tačiau pirkėjams bus pasiūlyta ir pigesnių opcijų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas