Daugėja informacijos apie naująjį „Xiaomi Mi Mix 4“ – 5G ryšys ir itin greitas belaidis įkrovimas

Lukas Snarskis

2019-07-29, 01:00 (atnaujinta 2021-08-10, 14:49)

1 komentaras
Daugėja informacijos apie naująjį „Xiaomi Mi Mix 4“ – 5G ryšys ir itin greitas belaidis įkrovimas

Kinijos kompanija „Xiaomi“ šiuo metu turi išleidusi vieną 5G ryšio technologiją palaikantį išmanųjį telefoną ir tai yra „Xiaomi Mi Mix 3 5G“. Tačiau panašu, jog viena populiariausių Kinijos kompanijų neketina apsistoti ties vienu įrenginiu ir internete jau plinta informaciją apie dar vieną naujausią ryšio technologiją palaikantį flagmaną.

Tikėtina, jog gamintojas spalį arba lapkritį ketina išleisti naująjį „Xiaomi Mi Mix 4“, kuris manoma, kad visai neseniai pasirodė Kinijos ryšio sertifikavimo agentūros „TENAA“ duomenų bazėje. Šioje sistemoje jis buvo pažymėtas „M1908F1XE“ kodiniu pavadinimu.

Ir nors šis modelis buvo aptiktas internete, tačiau daug informacijos tai nesuteikė. Vienintelė žinoma detalė – 5G ryšio palaikymas. Kaip galima matyti iš aukščiau esančios nuotraukos, naujasis „Mi Mix 4“ turėtų palaikyti ir 5G technologiją. Tiesa, daugiau detalių apie šį išmanųjį telefoną atskleidė „Xiaomi“ kompanijos atstovai.

Iš pradžių, „Xiaomi“ vadovas ir įkūrėjas Lei Jun atskleidė, jog naujas kompanijos 5G išmanusis telefonas pasirodys antroje metų pusėje. Aukščiau esanti informacija būtent tai ir patvirtina ir reikia tikėtis, kad informacija yra tiksli. Prieš kelias dienas paaiškėjo ir tai, jog naujasis „Mi Mix 4“ gali palaikyti ir itin galingą, 20W belaidį įkrovimą.

Nors kol kas nėra jokios oficialios informacijos apie galimas „Xiaomi Mi Mix 4“ specifikacijas, tačiau tikėtina, jog šis įrenginys turės aukščiausios klasės geležį. Tikėtina, jog šis flagmanas veiks su „Qualcomm Snapdragon 855“ arba „Snapdragon 855+“ procesoriumi.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas