Daugelio pamėgti „Poco“ telefonai ne tokie populiarūs kaip galvojate, paaiškėjo kompanijos pardavimai

Lukas Snarskis

2020-11-25, 16:00 (atnaujinta 2021-05-25, 14:10)

3 komentarai (-ų)
Daugelio pamėgti „Poco“ telefonai ne tokie populiarūs kaip galvojate, paaiškėjo kompanijos pardavimai

Kinijos kompanija „Poco“ daugeliui yra žinoma, nes yra glaudžiai susijusi su „Xiaomi“, o nepriklausomu gamintoju tapo tik šių metų pradžioje. Kaip žinia, gamintojas vakar pademonstravo naująjį „Poco M3“ išmanųjį telefoną, plačiau apie tai skaitykite čia, o taip pat pasidalino ir savo pasiekimais.

Žvelgiant į „Poco“ istoriją, reikėtų prisiminti 2018 metus, kuomet buvo pristatytas pirmasis išmanusis su šiuo prekiniu ženklu – tai „Poco F1“. Tuomet šis produktas buvo vienas pigiausių flagmanų ir sulaukė nemažo susidomėjimo. Skelbiama, kad šis įrenginys buvo parduotas 2,2 mln. kartų, o per pirmus tris mėnesius buvo užfiksuota kone trečdalis visų pardavimų – net 700 tūkst.

Ir nors „Poco“ atrodo kaip itin sėkminga kompanija, kuri parduoda daugybę telefonų, tačiau tai nėra visiška tiesa. Dabar paaiškėjo, kad „Poco F1“ pardavimai sudaro liūto dalį visų pardavimų ir per daugiau nei du metus buvo parduota vos 6 mln. išmaniųjų telefonų. Palyginimui, „Realme“ per du metus sugebėjo realizuoti daugiau nei 40 mln. įrenginių.

Per pastaruosius trejus metus, „Poco“ prekinis ženklas tapo prieinamas daugiau nei 35 šalyse, o vien šiemet gamintojas pristatė ne vieną išmanųjį telefoną. Šiemet buvo pristatyti tokie įrenginiai kaip „Poco X2“, „Poco F2 Pro“, „M2 Pro“, „X3 NFC“ ir „X3“, o taip pat ir „Poco M2“, „C3“ ir tik vakar pademonstruotas „Poco M3“. Žinoma, reikėtų nepamiršti ir to, jog pirmasis „F1“ modelis buvo pristatytas 2018, o kitas kompanijos įrenginys pasirodė tik šiemet.

Itin aktyviai išmaniųjų telefonų rinkoje šiemet besireiškusi kompanija neslepia didelių ambicijų ir mes galime net neabejoti, kad kitąmet „Poco“ pademonstruos dar ne vieną dėmesio vertą išmanųjį telefoną. O ar tarp mūsų skaitytojų yra kas naudojasi šios įmonės produkcija? Pasidalinkite komentaruose kokį „Poco“ telefoną turėjote ar turite.

3 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas