Dukterinė „Xiaomi“ kompanija pristatė pirmąjį pasaulyje telefoną su „Snapdragon 4s Gen 2“ procesoriumi, naujasis „Redmi A4 5G“ kainuos vos 110 eurų

Lukas Snarskis

2024-10-18, 16:35

0 komentarų

Kinijos kompanija „Xiaomi“, kartu su savo dukterinėmis bendrovėms, kasmet pristato daugybę išmaniųjų telefonų. Bene populiariausi yra tie, kurie pažymėti „Redmi“ prekiniu ženklu, o nemažą populiarumą nulemia ir platus įrenginių asortimentas.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Dukterinė „Xiaomi“ kompanija pristatė pirmąjį pasaulyje telefoną su „Snapdragon 4s Gen 2“ procesoriumi, naujasis „Redmi A4 5G“ kainuos vos 110 eurų

JAV mobiliųjų lustų gamintojas „Qualcomm“ neseniai pristatė „Snapdragon 4s Gen 2“ mikroschemų rinkinį, o rinkoje netrukus debiutuos ir pirmasis telefonas, kuris naudos būtent šį lustą. „Redmi“ paskelbė apie naująjį „A4 5G“ modelį.

Kinijos kompanija pranešė, jog netrukus debiutuos naujasis „Redmi A4 5G“, kuris naudos „Snapdragon 4s Gen 2“ procesorių ir kainuos maždaug 110 eurų. Išmanusis telefonas turėtų būti panašus į anksčiau pristatytus „Redmi 14R“ ir „Redmi 14C“ modelius.

Dukterinės „Xiaomi“ bendrovės atstovai neatskleidė tikslių specifikacijų, tačiau tikėtina, kad šis išmanusis telefonas turės 6,7 colių įstrižainės LCD ekraną su HD+ raiška ir 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Priekinėje dalyje taip pat rasime 8 MP asmenukių kamerą.

„Redmi A4 5G“ nugarėlėje rasime didelių kamerų apskritimą, kur bus įmontuota 50 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojanti pagrindinė kamera. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 18W įkrovimo galimybe.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas