Pirmadienį – svarbus „Samsung“ renginys: didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas turėtų pristatyti išskirtinį „Galaxy Fold6 Special Edition“ flagmaną

Lukas Snarskis

2024-10-18, 17:55

0 komentarų

„Samsung“ lyderiauja ne tik išmaniųjų telefonų rinkoje, tačiau ir kuriant sulenkiamus įrenginius. Bendrovė kasmet pristato bent du naujus modelius – tai „Galaxy Flip“ ir „Galaxy Fold“. Tačiau šiemet tokių naujienų turėtų būti daugiau.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Pirmadienį – svarbus „Samsung“ renginys: didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas turėtų pristatyti išskirtinį „Galaxy Fold6 Special Edition“ flagmaną

Pietų Korėjos milžinė dar liepos mėnesį pristatė naujuosius „Samsung Galaxy Flip6“, o taip pat ir „Galaxy Fold6“. Internete jau kuris laikas kalbama ir apie pigesnį „Fold“ modelį. Dabar jau žinoma, kad jis turėtų būti parduodamas kaip „Galaxy Fold6 Special Edition“.

Kalbos apie naują sulenkiamą išmanųjį telefoną sklando jau kuris laikas, o dabar tokią informaciją iš dalies patvirtino ir „Samsung“ atstovai. Gamintojas paskelbė, jog jau pirmadienį, spalio 21 dieną, bus pristatytas naujas „Galaxy“ produktas.

Nors „Samsung“ ir nepatvirtino, jog šio renginio metu bus pademonstruotas būtent „Galaxy Fold6 Special Edition“ modelis, tačiau net neabejojama, kad tai bus būtent šio sulenkiamo telefono pristatymas. Gamintojas paskelbė ir reklaminį vaizdo įrašą.

Įvairios kalbos apie šį sulenkiamą išmanųjį telefoną sklando jau kelis mėnesius. Vienas didžiausių jo privalumų - „Samsung Galaxy Fold6 Special Edition“ turėtų būti plonesnis nei standartinis „Fold6“ variantas. Negana to, jis turės ir geresnę kamerą.

Remiantis naujausia informacija, „Galaxy Fold6 Special Edition“ naudos 200 MP raiškos vaizdo jutiklį. Veikiausiai tai bus „ISOCELL HP9“, kurio pristatymas įvyko dar visai neseniai. Jis nėra toks geras kaip „Galaxy S24 ultra“ naudojamas „ISOCELL HP2“, tačiau vis tiek pasižymi „Tetra-pixel“ technologija, 0,56 μm pikselių dydžiu ir 1/1,4“ dydžiu.

Pranešama, jog šis sulenkiamas telefonas taip pat turės 8 colių įstrižainės sulenkiamą ekraną, o išorinėje dalyje rasime 6,5 colių įstrižainės ekraną. „Samsung Galaxy Fold6 Special Edition“ korpuso storis bus maždaug 10,6 mm. Techninės šio įrenginio savybės – kol kas nėra žinomos.

„Samsung“ naująjį telefoną turėtų pristatyti rugsėjo arba spalio mėnesį. Tikimasi, kad naujasis „Galaxy Fold6 Special Edition“ konkuruos su „Honor Magic V3“ ir „Xiaomi Mix Fold 4“. Verta paminėti ir tai, jog šio sulenkiamo modelio Europoje veikiausiai nebus, ką patvirtino ir Telefonai.eu šaltiniai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas