Europiečiams – blogos naujienos iš „Qualcomm“ vadovo: laukiantiems naujausių „Samsung“ flagmanų teks nusivilti, tačiau yra ir gerų žinių

Lukas Snarskis

2023-11-05, 08:11 (atnaujinta 2023-11-06, 10:29)

0 komentarų

2024 metų pradžioje turėtų debiutuoti „Samsung Galaxy S24“ serijos išmanieji telefonai, o remiantis naujausia informacija pristatymas įvyks pirmojo sausio mėnesio pusėje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Europiečiams – blogos naujienos iš „Qualcomm“ vadovo: laukiantiems naujausių „Samsung“ flagmanų teks nusivilti, tačiau yra ir gerų žinių

Kaip žinia, kitąmet turėtų debiutuoti trys „Samsung“ flagmanų modeliai – „Galaxy S24“, „Samsung Galaxy S24+“, o taip pat ir „Galaxy S24 Ultra“. Internete kalbos apie šiuos išmaniuosius telefonus sklinda jau kuris laikas, o oficialus jų pristatymas turėtų įvykti jau sausio 17 dieną.

Kalbos apie „Galaxy S24“ serijos įrenginių savybes plinta kone kasdien, o dabar sulaukėme ir iš dalies oficialių naujienų. „Qualcomm“ kompanijos vadovas Cristiano Amonas patvirtino, jog naujieji „Samsung“ išmanieji veiks su „Snapdragon 8 Gen 3“, o taip pat ir „Exynos 2400“ mikroschemų rinkiniais.

„Samsung“ planai naudoti skirtingus procesorius, atsižvelgiant į regioną, nėra didžiulė naujiena, tačiau dabar jau aišku, kad tai išties įvyks. Tai turėtų būti prastos naujienos europiečiams, kurie ir vėl sulauks „Galaxy S“ flagmanų su „Samsung“ sukurtais procesoriais. Tiesa, ne viskas taip blogai.

Remiantis naujausia informacija, „Samsung Galaxy S24 Ultra“ bus vienintelis šios serijos modelis, kuris veiks tik su „Qualcomm“ sukurtu mikroschemų rinkiniu. Būtent su JAV bendrovės sukurtu procesoriumi jis pasieks ir europiečius. Kiti du modeliai veiks su „Exynos 2400“.

Kitų metų pradžioje debiutuosiantys išmanieji telefonai turės nemažai spalvinių pasirinkimų. Skelbiama, jog „Samsung“ ketina pasiūlyti juodos, pilkos, violetinės, geltonos, žalios, mėlynos bei oranžinės spalvos modelius. Tiesa, kol kas nėra žinoma ar visi šie spalviniai pasirinkimai bus pasiūlyti visiems „Galaxy S24“ serijos flagmanams.

Verta paminėti ir tai, jog „Samsung Galaxy S24 Ultra“ turės išskirtinę spalvą. Išmanusis telefonas bus prieinamas auksinės spalvos, o atitinkama spalva bus padabintas ir šio modelio rėmelis. Pažymima, kad tai bus riboto leidimo modelis.

Priminsime, jog anksčiau buvo pasirodę pranešimų ir apie tai, jog naujausi „Samsung“ flagmanai bus aprūpinti išskirtinėmis dirbtinio intelekto galimybėmis. Teigiama, jog „Galaxy S24“ serijos įrenginiai galės pasiūlyti daugiau nei šiuo metu siūlo naujausi „Pixel“ telefonai, o tokių galimybių dar niekas nesiūlė.

„Samsung Galaxy S24“ serijos išmanieji telefonai turės funkcijas, kurios primins „ChatGPT“ ar „Google Bard“ sukurtus dirbtinio intelekto įrankius. Tai suteiks vartotojams kurti turinį ar įvairias istorijas, nurodant vos keletą raktinių žodžių tam.

„Samsung“ taip pat paruošė keletą papildomų funkcijų, pavyzdžiui, teksto ir vaizdo generatyvinį dirbtinį intelektą, apie kurį jau kalbėjo anonsuodami „Exynos 2400“ mikroschemų rinkinį. Būtent pastarasis lustas bus naudojamas Europos rinkoje. Taip pat bus patobulintas ir kalbėjimo į tekstą perteikimas naudojant dirbtinį intelektą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas