Fanams skirtą „Samsung“ flagmaną išvysime jau netrukus: aiškėja kaip atrodys naujasis produktas

Lukas Snarskis

2021-06-06, 14:10

0 komentarų
Fanams skirtą „Samsung“ flagmaną išvysime jau netrukus: aiškėja kaip atrodys naujasis produktas

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ praėjusiais metais pristatė pirmąjį „Galaxy S FE“ serijos išmanųjį telefoną. „FE“ reiškia, jog tai yra gamintojo gerbėjams skirtas produktas, kuris sukurtas atsižvelgiant į jų poreikius. Internete jau kuris laikas kalbama apie šių metų modelį, kuris turėtų būti žinomas kaip „Samsung Galaxy S21 FE“, tačiau iki šiol toks įrenginys dar nebuvo pristatytas.

Prieš keletą dienų pasklido ir naujojo telefono nuotraukos, kurios atskleidžia gerokai patobulintą dizainą, lyginant su praėjusių metų modeliu. Įdomu tai, jog kalbama, kad būtent „Galaxy S21 FE“ gali pakeisti „Galaxy Note“ serijos produktus, kurių šiemet „Samsung“ neplanuoja pristatyti. Ta reiškia, jog fanų modelio pristatymo galima tikėtis jau rugpjūčio mėnesį.

Tikėtina, kad naujasis „Samsung Galaxy S21 FE“ pasižymės 6,5 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Nesunku pastebėti, jog viršutinėje ekrano dalyje, per vidurį, rasime ir nedidelį apskritimą, kur bus įmontuota asmenukių kamera. Nuotraukos atskleidžia ir tai, jog nugarėlėje rasime trigubą kamerą.

Remiantis anksčiau internete pasirodžiusia informacija, „Samsung“ ketina įmontuoti 12 MP pagrindinį sensorių, o greta jo – 8 MP teleobjektyvas bei 12 MP plataus kampo sensorius. Verta paminėti, jog naujasis išmanusis telefonas turėtų pasižymėti ir 3x optinio priartinimo galimybe. Priekinėje „Galaxy S21 FE“ dalyje turėtumėme rasti 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamerą.

Pranešama, jog „Samsung Galaxy S21 FE“ turėtų veikti su „Exynos 990“ procesoriumi, o taip pat turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele iki 1 TB. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 4500 mAh talpos baterija su 25W greituoju įkrovimu. „Samsung“ taip pat turėtų įmontuoti stereo garsiakalbius, pirštų antspaudų jutiklį po ekranu bei pasirūpinti įrenginio atsparumu vandeniui.

Kaip jau minėjome, naujasis „Galaxy S21 FE“ greičiausiai bus pristatytas rugpjūčio mėnesį ir turėtų pakeisti „Galaxy Note“ serijos produktų liniją. Žinoma, ši informacija kol kas nėra patvirtinta oficialiai. Iš tekste pateikiamų nuotraukų, nesunku pastebėti, jog naująjį įrenginį gamintojas ketina pasiūlyti rožinės, baltos, juodos ar žalios spalvos. O kurį iš šių spalvinių variantų rinktumėtės Jūs?

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas