„Galaxy S24“ serijos telefonų turėtojai sulaukė gerų naujienų: jau prieinamas naujinys, kuris pasiūlys svarbius kamerų patobulinimus ir naujas galimybes

Lukas Snarskis

2024-03-26, 20:00

0 komentarų

„Samsung“ šiemet pristatė tris „Galaxy S24“ serijos išmaniuosius telefonus – tai „Galaxy S24“, „Galaxy S24+“ ir „Samsung Galaxy S24 Ultra“. Tačiau pirmieji šių įrenginių pirkėjai susidūrė su įvairiais nepatogumais, kurie susiję su prietaisų programine įranga.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Galaxy S24“ serijos telefonų turėtojai sulaukė gerų naujienų: jau prieinamas naujinys, kuris pasiūlys svarbius kamerų patobulinimus ir naujas galimybes

Pietų Korėjos milžinė prieš daugiau nei savaitę išleido didelį programinės įrangos atnaujinimą, kuris išsprendžia pagrindines naujųjų flagmanų problemas. Daugelis nesklandumų buvo išspręsta su anksčiau pasirodžiusi naujiniu, o dabar „Galaxy S24“ turėtojai sulaukė dar vienos naujienos.

Naujausius „Samsung“ flagmanus jau pasiekia balandžio mėnesio atnaujinimas, kuris pasiūlys ne tik kamerų patobulinimus, bet ir naujausią „Android“ operacinės sistemos papildinį. Šis naujinys skirtas visiems „Galaxy S24“ serijos įrenginiams ir turėtų būti pasiekiamas daugeliui.

Norėdami įsidiegti šį atnaujinimą – turite nukeliauti į telefone esantį nustatymų langą ir ten susirasti „Program.įrang.naujinimas“ punktą. Tuomet spauskite „Atsisiųsti ir įdiegti“. Jeigu vis dėlto atnaujinimo dar nematyti – vadinasi jums teks palaukti dar keletą papildomų dienų.

Skelbiama, jog naujausias programinės įrangos naujinys pasiūlys pagerintą „Galaxy S24“ serijos įrenginių kamerų veikimą. Gamintojas patobulino vaizdo kokybę esant prastam apšvietimui ir kameros baltos spalvos balanso tikslumą bei ekspoziciją. Jis taip pat pagerina teksto aiškumą didelio priartinimo nuotraukose ir spalvų tikslumą „ExpertRAW“ programėlėje.

Dar vasario mėnesį, „Samsung“ žadėjo pasiūlyti ir 480p raiškos vaizdo įrašų palaikymą „Instant Slow-Mo“ režime. Tokia galimybė taip pat atkeliauja su šiuo atnaujinimu. Verta paminėt, jog šio „Galaxy S24“ linijos modelių atnaujinimo dydis svyruoja nuo 600 iki 900 MB ir jau dabar yra prieinamas lietuviams.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas