Galingiausias pasaulyje telefonas „Black Shark 3 Pro 5G” turės netikėtą funkciją

Ignas Petrikonis

2020-02-29, 01:00 (atnaujinta 2023-02-23, 11:46)

2 komentarai (-ų)
Galingiausias pasaulyje telefonas „Black Shark 3 Pro 5G” turės netikėtą funkciją

Kitą savaitę debiutuoti turintis „Xiaomi” dukterinės kompanijos „Black Shark” flagmanas „Black Shark 3 Pro 5G” gavo galingiausio pasaulyje telefono titulą po to, kai apsilankė galios testavimo programėlėje „Antutu” ir ten surinko įspūdingą taškų kiekį (plačiau skaitykite čia). Deja, gamintojui to nepakako ir jis nusprendė pakurstyti susidomėjimą produktu, atskleisdamas dar vieną netikėtą jo savybę.

Tai - fiziniai žaidimų mygtukai dešiniojoje briaunoje. Kitaip tariant, išmanusis bus aprūpintas dviem judančiais klavišais, kurie veiks be jokio vėlavimo. Pastarasis faktas yra esminis kelių žaidėjų žaidimuose, kuriuose pergalę gali lemti sekundės dalys.

Apie fizinius mygtukus pranešė gamintojo socialinėje erdvėje pasidalinti plakatai. Manoma, kad šis „Black Shark 3 Pro 5G” išskirtinumas bus įvertintas šaudyklių, tokių kaip „PUBG”, gerbėjų, kadangi stipriai pagerins žaidimų patirtį ir galimai suteiks pranašumo prieš kitus žaidėjus, vagstančius su netiksliais virtualiais ekrano klavišais.

Remiantis „Black Shark” pateiktais duomenimis, 21mm ilgio mygtukai galės pasigirti 1,5mm eiga, ojų veikimą ir atliekamus veiksus programuoti galės pats vartotojas.

Jau žinoma, jog išmanusis turės šiuo metu galingiausią porcesorių rinkoje „Snapdragon 865”, 5G ryšio palaikymą ir 4720mAh talpos bateriją. Numatoma „Black Shark 3” pristatymo data – kovo 3 diena. Kol kas neturime duomenų apie numatomą kainą, tačiau prekyba turėtų prasidėti jau visai netrukus, kadangi kai kurie pardavėjai Kinijoje jau siūlo šiuos telefonus rezervuoti.

2 komentarų

Jaronimas

Ka jis tures deša gal duos, nemokamas atostogas ar darba geresni boba gera visos svajones isipildys klaunada

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas