„Geekbench“ pastebėta „POCO M4 Pro 4G“ versija

Leonardas Sindaravičius

2022-02-13, 12:55

0 komentarų
„Geekbench“ pastebėta „POCO M4 Pro 4G“ versija

Praėjusių metų lapkritį „Xiaomi“ pristatė „POCO M4 Pro 5G“ - įrenginys pasiekė globalią rinką, tačiau nebuvo parduodamas Indijoje. Panašu, kad „POCO India“ poskyris rengiasi tai sutvarkyti, potencialiai pristatydamas to paties įrenginio 4G versiją, skirtą Indijos rinkai. Nors rinka pamažu persikelia į 5G tinklus, ankstesnės kartos ryšio įrenginiams rinkoje dar yra vietos - kai kuriose šalyse 5G tinklai nėra plačiai pritaikyti arba iš viso neegzistuoja, tad kai kuriems vartotojams pigesni 4G įrenginiai yra geresnis pasirinkimas.

„POCO M4 Pro 4G“ buvo pastebėtas „Geekbench“ testavimo platformoje su paslaptingu modelio numeriu - „Xiaomi 2201117PG“. Įrenginys turi „MediaTek Helio G96“ lustų rinkinį ir 6 GB operatyviosios atminties. Minėtas procesorius palaiko aukšto atnaujinimo dažnio ekranus bei sąlyginai galingas kamerų sistemas, nepaisant to, kad yra gaminamas gana senu, 12 nm, procesu.

Manoma, kad „POCO M4 Pro 4G“ bus identiškas „Redmi Note 11S“, tik turės kitokį vardą. Pastarasis įrenginys buvo pristatytas Indijoje praėjusią savaitę, tad sprendimas pristatyti dar vieną identiškos specifikacijos prietaisą būtų mažų mažiausia nelogiškas. Tikėtina, kad „POCO“ išmaniajame telefone bus naudojama žemesnės raiškos kamera. Taip pat verta paminėti įrenginio dizainą - „POCO M4 Pro“ pasižymi išraiškingu juodu bloku nugarėlėje.

Žvelgiant į „Redmi Note 11S“ kaip į pavyzdį, „POCO M4 Pro 4G“ gali turėti keturias kameras - viena daugiau, nei siūlo „5G“ modelis. Taip pat įrenginys turėtų pasirodyti su bent 90 Hz atnaujinimo dažnio AMOLED technologijos ekranu bei 5000 mAh talpos baterija, palaikančia iki 33 W spartųjį įkrovimą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas