„Geekbench“ platformoje aptiktas naujas „Google“ procesorius: aiškėja pirmosios „Tensor G4“ savybės, paskelbti ir testų rezultatai

Lukas Snarskis

2024-02-15, 13:01

0 komentarų

„Google Pixel Fold“ oficialiai debiutavo 2023 metų gegužės mėnesį, o internete jau kuris laikas kalbama ir apie antros kartos modelį. Anksčiau buvo skelbiama, jog „Pixel Fold 2“ veiks su „Tensor G3“ procesoriumi, tačiau naujausi duomenys rodo, kad čia bus naudojamas „Tensor G4“ mikroschemų rinkinys.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Geekbench“ platformoje aptiktas naujas „Google“ procesorius: aiškėja pirmosios „Tensor G4“ savybės, paskelbti ir testų rezultatai

Naujasis „Tensor G4“ turėtų būti naudojamas ir „Pixel 9“ serijos išmaniuose telefonuose, kurių pristatymo tikimasi sulaukti spalio mėnesį. Tai gali reikšti ir tai, jog „Google Pixel Fold 2“ debiutuos ne gegužę, o bus pristatytas kartu su naujausiais flagmanais arba dar vėliau.

Iki šiol nebuvo jokių duomenų apie naująjį „Google“ mikroschemų rinkinį, tačiau dabar jis buvo aptiktas „Geekbench 5“ platformoje. Čia šis lustas žymimas „Tokay“ kodiniu pavadinimu. Testavimo sistemoje su šiuo lustu veikęs įrenginys taip pat turėjo 8 GB operatyviosios (RAM) atminties ir veikė su „Android 14“ operacine sistema.

Aiškėja, jog naujasis lustas yra aštuonių branduolių - keturi branduoliai veikia 1,95 GHz dažniu, keturi - 2,6 GHz dažniu ir vienas - maksimaliu 3,1 GHz dažniu. Pranešama, kad sąraše taip pat nurodytas „Mali G715“ grafikos procesorius. Vieno branduolio testuose „Tensor G4“ surinko 1 082, o kelių branduolių – 3 121 taškus.

Kaip jau minėjome, šis „Google“ kuriamas procesorius turėtų būti naudojamas ne tik rudenį pasirodančiuose „Pixel 9“ serijos išmaniuose telefonuose, bet ir naujame „Pixel Fold 2“ modelyje. Deja, tačiau daugiau informacijos nėra pateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas