Geriausias iš geriausių – naujojo „Samsung Galaxy S20 Ultra“ ekranas pasižymi neįtikėtinu spalvų tikslumu

Lukas Snarskis

2020-02-21, 01:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:34)

1 komentaras
Geriausias iš geriausių – naujojo „Samsung Galaxy S20 Ultra“ ekranas pasižymi neįtikėtinu spalvų tikslumu

Išmaniųjų telefonų ekranas yra labai svarbi šių įrenginių dalis. Technologijoms nuolatos tobulėjant – gerėja ir patys ekranai, įskaitant vis aukštesnę raišką, tikroviškesnes spalvas, mažesnį energijos sunaudojimo ir pan. Ekranus testuojanti kompanija „Display Mate“ neseniai išbandė „Samsung Galaxy S20 Ultra“ modelį, kuris surinko geriausią įvertinimą iki šiol.

Naujasis „Samsung“ flagmanas surinko 12 aukščiausių A+ įvertinimų ekspertų sudarytame reitinge ir tai jiems garantavo geriausią rezultatą. Skelbiama, kad „Galaxy S20 Ultra“ ekranas yra 14 proc. ryškesnis nei „Galaxy S10“ serijos įrenginių. Išmanusis telefonas taip pat turi pakankamai aukštą ryškumo režimą, kuris pagerina skaitomumą esant vidutiniam arba aukštam apšvietimui.

„Samsung Galaxy S20 Ultra“ pasižymi 6,9 colių įstrižainės ekranu su Quad HD+ raiška. Šiame modelyje naudojamas dinaminis AMOLED 2.0 Infinity-O ekranas. „Display Mate“ pažymi ir tai, jog šis ekranas užfiksavo puikius rezultatus sRGB bei DCI-P3 ekrano režimuose. Tai, kad „Samsung“ atliko puikų darbą su šiais ekranais atspindi ir puikus rezultatas spalvų tikslumo testuose. „Galaxy S20 Ultra“ užfiksavo absoliutaus spalvų tikslumo ir kontrasto bei intensyvumo skalės tikslumą. Vertintojai pažymi, jog iki šiol nėra išbandę tiksliau spalvas atvaizduojančio telefono ekrano.

Verta paminėti ir tai, jog naujausių „Samsung“ flagmanų ekranai pasižymi ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Tokia galimybė turėtų itin nudžiuginti žaidimų entuziastus. „Samsung“ taip pat bendradarbiauja su „Netflix“, tad naujausio flagmano savininkus pasieks išskirtinis turinys, o dėl partnerystės su „YouTube“, vartotojai 8K vaizdo įrašus į šią platformą galės įkelti tiesiai iš telefono, 5G ryšys leis tai padaryti kur kas greičiau, nei buvo įprasta iki šiol.

1 komentarų

Skait

Koks dar 5G ryšys? Mes dar jo nematysime kokius 2 metus. Galėtu trečiom šalim paleisti s20 ultra be 5g ryšio

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas