„Google Play“ platformoje pastebėtas pirmasis „Polestar“ telefonas: pristatymas turėtų įvykti jau netrukus, žinomos ir pagrindinės savybės

Lukas Snarskis

2024-02-14, 17:10

0 komentarų

2023 metų liepos mėnesį automobilių gamintoja „Polestar“ paskelbė apie naujai įkurtą įmonę, kurios tikslas sustiprinti bendrovės pozicijas Kinijoje. Tuomet ši kompanija buvo įkurta kartu su „Meizu“, kuri gamina išmaniuosius telefonus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Google Play“ platformoje pastebėtas pirmasis „Polestar“ telefonas: pristatymas turėtų įvykti jau netrukus, žinomos ir pagrindinės savybės

Siekdama pagerinti išmaniųjų įrenginių sąveiką su automobiliais, „Polestar“ dar praėjusių metų rugsėjį skelbė, jog ketina pristatyti savo pirmąjį išmanųjį telefoną. Nesunku nuspėti, jog tokio įrenginio kūrimas turėtų būti patikėtas „Meizu“, o naujausia informacija tai tik dar kartą patvirtina.

„Polestar Phone“ dabar buvo aptiktas ir „Google Play“ palaikomų įrenginių sąraše. Tai reiškia, jog automobilių gamintojas jau artimiausiu metu gali pristatyti pirmąjį savo išmanųjį telefoną, tačiau „Polestar“ atstovai tokios informacijos nėra patvirtinę oficialiai.

Jau žinoma, jog šis įrenginys bus panašus į „Meizu 20“ serijos išmaniuosius, o tai yra patvirtinęs ir pats gamintojas. „Polestar Phone“ jau buvo pademonstruotas „Polestar Day“ renginio metu, kur buvo atskleista, jog šis modelis turės metalinį rėmelį, o nugarėlėje rasime tris kameras.

Skelbiama, jog pagrindinė kamera bus 23 mm su f/1.9 diafragma, greta rasime 70 mm teleobjektyvą su f/2.0 diafragma, o trečiasis objektyvas – 15 mm plataus kampo su f/2.4 diafragma.

Tikėtina, jog „Polestar“ išmanusis telefonas turės kiek atnaujintas specifikacijas, lyginant su „Meizu 20“. Naujasis įrenginys turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi bei pasiūlys pakankamai operatyviosios (RAM) bei vidinės atminties. Žinoma, bene įdomiausia dalis yra ta, kokias papildomas galimybes šis telefonas pasiūlys „Polestar“ automobilių savininkams.

Priminsime, jog „Polestar“ ir „Meizu“ įsteigtos bendros įmonės pavadinimas nėra žinomas, tačiau „Polestar“ priklausys 49 proc., o „Meizu“ turės 51 proc. akcijų ir taip pat bus atsakinga už būsimo finansavimo, viršijančio „Polestar“ ir „Meizu“ pradinį kapitalą, teikimą.

Partnerystė bus susijusi su „Meizu“ automobiliams skirta „Flyme Auto“ programine įranga, nes „Polestar“ turi pasiūlyti vietiniam vartotojui pritaikytą programinę įrangą. Abi įmonės glaudžiai bendradarbiaus, siekdamos tobulinti programinę įrangą ir pasiūlyti gilią integraciją su mobiliaisiais įrenginiais. Kalbame apie programėles, pramogas, srautinio perdavimo paslaugas ir informacinę-pramoginę sistemą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas