„Google” revoliucionuos SMS susirašinėjimą: taps panašus į „Messenger”

Ignas Petrikonis

2020-06-13, 13:20 (atnaujinta 2022-12-07, 13:09)

0 komentarų
„Google” revoliucionuos SMS susirašinėjimą: taps panašus į „Messenger”

Po pirmosios Android 11 Beta operacinės sistemos bandomosios versijos išleidimo, oficialiame „Google” kanale „Reddit” tinkle pasirodė pranešimas, kad „Messages” per ateinantį mėnesį palaikys „susirašinėjimo burbuliukų” aplikacijos programavimo sąsają (API).

Tai neturėtų labai stebinti, nes „Google” jau anksčiau buvo pranešusi apie Android 11 atsirasiančią galimybę trečiųjų šalių susirašinėjimo programėlėms naudoti susirašinėjimo burbuliukus, panašius į Android vartotojams puikiai pažįstamas „Facebook” pokalbio galvutes, kurios matomos kiekviename telefono ekrane. Tai labai palengvintų susirašinėjimą, nes norint atsakyti į žinutę nebereikėtų vėl atsidaryti aplikacijos.

„Google” paaiškino, jog „susirašinėjimo burbuliukų” palaikymas priklausys nuo to, ar aplikacijos kūrėjas įjungs jų naudojimą. Šią funkciją jau po poros savaičių gamyklinėje Android SMS žinučių programėlėje galės išbandyti visi Android 11 Beta testuotojai.

Sužinoti kitas Android 11 naujoves galite paspaudę šią nuorodą.

Ką apie „susirašinėjimo burbuliukus” manote jūs? Reikalinga funkcija ar nereikalingas ir dėmesį blaškantis atributas?

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas