„HMD Global“ bandė nudžiuginti „Nokia“ telefonų turėtojus, tačiau viskas truko vos kelias akimirkas

Lukas Snarskis

2020-09-29, 18:40 (atnaujinta 2022-12-02, 10:53)

1 komentaras
„HMD Global“ bandė nudžiuginti „Nokia“ telefonų turėtojus, tačiau viskas truko vos kelias akimirkas

„HMD Global“, kuri valdo prekinį ženklą „Nokia“, visai neseniai paskelbė tikrai intriguojančias naujienas – tai „Android 11“ atnaujinimų tvarkaraštį savo išmaniesiems telefonams. „Nokia“ išmaniųjų turėtojai turėjo apsidžiaugti dėl tokių ankstyvų gamintojo veiksmų, tačiau tikrai ne ilgam.

Po oficialaus paskelbimo nepraėjo nė para laiko ir visa informacija apie „Android 11“ atnaujinimus buvo pašalinta. Bent jau kol kas gamintojas nepateikia jokios papildomos informacijos ir tokių keistų veiksmų priežastys išlieka neaiškios. Galbūt „Nokia“ paskubėjo? Kaip bebūtų, informacija išliko internete ir dabar siūlome trumpai pažvelgti į tai ką buvo suplanavę kompanijos atstovai.

Kaip galima matyti iš aukščiau esančios nuotraukos, šių metų pabaigoje arba kitų metų pradžioje „Android 11“ atnaujinimus turėjo, o gal vis dar gaus, „Nokia 8.3 5G“, „Nokia 2.2“, „Nokia 5.3“ ir „Nokia 8.1“ išmanieji telefonai. Jeigu „HMD Global“ vis dėlto nuspręs atnaujinti šiuos įrenginius, tai turėtų įvykti kažkada spalį – gruodį ar sausį – kovą.

Pirmojo 2021 metų ketvirčio metu atnaujinimų turėtų sulaukti „Nokia 1.3“, „Nokia 4.2“, „Nokia 2.4“, „Nokia 2.3“ ir „Nokia 3.4“ modeliai, o kiek vėliau „Android 11“ pasiektų ir „Nokia 3.2“, „Nokia 7.2“ ir „Nokia 6.2“ išmanieji telefonai. Vėliausiai atnaujinimų sulauks „Nokia 1 Plus“ ir „Nokia 9 PureView“ įrenginiai, kuriuos naujienos turėtų pasiekti antrojo kitų metų ketvirčio metu.

Žinoma, po to kai „HMD Global“ pašalino šią informaciją, išlieka neaišku ar šis atnaujinimų tvarkaraštis išlieka galiojantis ar jis viešoje erdvėje pasirodė tiesiog per klaidą. Kompanijos atstovai kol kas oficialios informacijos nepateikia šiuo klausimu, tačiau apie visas naujienas mes Jums pranešime, kai tik tai taps aišku.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas