„Homtom“ MWC 2019 metu pristatys net du išmaniuosius telefonus

Lukas Snarskis

2019-02-24, 01:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:29)

0 komentarų
„Homtom“ MWC 2019 metu pristatys net du išmaniuosius telefonus

Barselonoje įvyksiančioje „Mobile World Congress 2019“ parodoje išvysime ne tik didžiausias kompanijas, tačiau ir daugybę smulkesnių gamintojų. Apie savo dalyvavimą MWC 2019 paskelbė ir Kinijos gamintojas „Homtom“, kuris parodos metu ketina pristatyti net du telefonus – „Homtom P1“ ir „Homtom S88“.

Nors informacijos apie šiuos išmaniuosius nėra daug, tačiau pakankamai įdomiai atrodo „P1“ modelio reklaminis pranešimas. Skelbiama, jog šis „Homtom“ įrenginys turės integruota HD LED DLP projektorių, kurio ryškumas sieks 150 lumenų. Pažymima ir tai, jog išmanusis telefonas pasižymės 5500 mAh talpos baterija, kurią bus galima panaudoti ir kaip išorinę bateriją.

„Homtom S88“ pasižymės panašiu ekrano sprendimu kaip „Samsung Galaxy S10“. Šis įrenginys turės viršutinėje ekrano dalyje įmontuotą priekinę kamerą. Kol kas daugiau informacijos apie šį išmanųjį telefoną nėra žinoma.

Tikėtina, jog detali informacija apie šiuos išmaniuosius telefonus paaiškės jau artimiausiomis dienomis. Kinijos kompanija „Homtom“ šių įrenginių pristatymą turėtų surengti vasario 25-28 dienomis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas