„Honor“ jungia aukštesnę pavarą: naujausi produktai netrukus pasieks ir mus

Lukas Snarskis

2021-07-15, 17:00 (atnaujinta 2022-12-04, 11:44)

0 komentarų
„Honor“ jungia aukštesnę pavarą: naujausi produktai netrukus pasieks ir mus

Kinijos kompanija „Honor“ išgyvena pakilimą. Po atsiskyrimo nuo „Huawei“, bendrovė ir vėl gali dirbti su JAV įmonėmis, o tai suteikia galimybę pasiūlyti ne tik „Qualcomm“ procesorius, bet ir „Google“ paslaugas išmaniuose telefonuose.

Dar visai neseniai „Honor“ pademonstravo „Honor 50“ serijos produktus, kurie jau kuris laikas prieinami Kinijos rinkoje. Nuo pat išleidimo pradžios, buvo kalbama, kad šie išmanieji telefonai pasieks ir Europą, o dabar tapo ir kada tai įvyks. Pranešama, kad kompanija spaudos konferenciją surengs jau rugpjūčio 12 dieną.

Nors „Honor“ tokios informacijos dar nėra patvirtinę oficialiai, tačiau net neabejojama, kad „Honor 50“ pristatymas mūsų regione įvyks būtent šią dieną. Ir tai gali būti ne vienintelė naujiena. Teigiama, kad kartu su vidutinės klasės įrenginiais, bus pademonstruotas ir naujasis „Honor Magic3“ flagmanas.

Šiuo metu dar nėra tiksliai žinoma ar „Magic3“ seriją sudarys vienas ar daugiau įrenginiu, tačiau šios linijos modeliai bus aprūpinti „Qualcomm Snapdragon 888“ procesoriais. Labai realu ir tai, jog vienas iš šios serijos produktų turės ir naująjį „Snapdragon 888 Plus“ lustą, tačiau jeigu tokia informacija pasitvirtintų – jis prekyboje pasirodytų kiek vėliau.

Priminsime, jog naujai pristatytą „Honor 50“ išmaniųjų telefonų seriją sudaro trys įrenginiai - tai „Honor 50“, „Honor 50 Pro“ ir „Honor 50 SE“. Visi trys išmanieji telefonai turės ekranus su 120 Hz ekrano atsinaujinimo dažniu, 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintas pagrindines kameras, 100W greitąjį įkrovimą ir, žinoma, „Google“ paslaugų paketą. Kaip žinia, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, „Honor“ gavo galimybę dirbti su JAV kompanijomis, o tai ir lėmė „Google“ programėlių sugrįžimą į šio gamintojo telefonus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas