Internete pasklido dar nepristatyto „Mate 30“ flagmano nuotraukos

Lukas Snarskis

2019-07-01, 01:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:30)

0 komentarų
Internete pasklido dar nepristatyto „Mate 30“ flagmano nuotraukos

Kol dauguma žmonių atostogauja, didžiosios kompanijos ruošiasi naujų išmaniųjų telefonų pristatymams, kurie turėtų prasidėti jau už kelių mėnesių. Prie savo naujojo flagmano dirba ir Kinijos kompanija „Huawei“, kuris ruošia vieną laukiamiausių „Mate 30“ įrenginį.

Visai neseniai internete pasklido galimai naujojo „Huawei Mate 30“ telefono nuotraukos, kuriose matoma pasikeitusi įrenginio nugarėlė. Kaip galima matyti, išmanusis turės kamerų apskritimą, kuriame būtų įmontuotos keturios „Leica“ kameros.

Kol kas nėra žinoma kokiomis savybėmis išsiskirs naujojo „Mate 30“ kameros, tačiau tikėtina, jog bus panaudoti panašūs sprendimai kaip, kad metų pradžioje išleistame „P30 Pro“ modelyje. Žinoma, yra nemaža tikimybė, kad šios nuotraukos gali būti ir netikros, nes kol kas jokia informacija apie naująjį „Huawei“ flagmaną nėra patvirtinta oficialiai.

Tikėtina, jog naujieji „Mate 30“ serijos išmanieji telefonai veiks su naujos kartos „Kirin 985“ procesoriumi. Tiesa, šis lustas dar nėra pristatytas, tačiau jis turėtų pasirodyti kartu su „Mate“ serijos įrenginiais ir tai bus aukščiausios klasės įrenginiams skirtas čipas. Internete taip pat sklinda kalbos, jog „Mate 30 Pro“ modelis pasižymės 6,7 colių įstrižainės ekranu su QHD+ raiška.

Verta paminėti ir tai, jog kompanija kartu su šiai serijai įprastais „Mate 30“ ir „Mate 30 Pro“ modeliais pristatys ir 5G ryšio technologiją palaikantį įrenginį, tačiau šiai dienai daugiau informacijos apie tai nėra. Naujosios „Huawei“ flagmanų serijos pristatymas turėtų įvykti spalio mėnesį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas