Išskirtinai „Samsung“ ir „Google“ įrenginiuose prieinama funkcija atkeliauja ir į kitus telefonus: populiarius DI įrankis atkeliaus į „Tecno“ telefonus, tuo pasinaudoti turėtų ir kiti gamintojai

Lukas Snarskis

2024-09-17, 14:55

0 komentarų

2023 metais pristatyta funkcija „Paieškos apibraukiant“ (angl. „Circle to Search“) leidžia apvesti apskritimu bet ką ekrane ir atlikti vizualinę paiešką pasitelkiant „Google“ paieškos variklį ir „Google Lens“.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
Išskirtinai „Samsung“ ir „Google“ įrenginiuose prieinama funkcija atkeliauja ir į kitus telefonus: populiarius DI įrankis atkeliaus į „Tecno“ telefonus, tuo pasinaudoti turėtų ir kiti gamintojai

Nuo pat pradžių ši funkcija buvo prieinama tik „Google Pixel“ serijos išmaniuose telefonuose, o taip pat ir aukščiausios klasės „Samsung“ flagmanuose. Tiesa, naujovė neseniai tapo prieinama ir daliai „Galaxy A“ serijos išmaniųjų telefonų modelių – „A55“, „A54“, „A35“ ir „A34“.

Tačiau dabar ši dirbtinio intelekto galimybė atkeliaus ir į kitų gamintojų produktus. Tai patvirtino „Tecno“ atstovai, kurie atskleidė, jog naujajame sulankstomame „Tecno Phantom V Fold 2“ modelyje tokia paieškos galimybė atsiras jau kitą mėnesį.

Panašu, kad „Paieškos apibraukiant“ galimybė, kuri anksčiau buvo prieinama tik „Google“ ir „Samsung“ kuriamuose išmaniuose telefonuose, pagaliau bus prieinama ir kitiems gamintojams. Tiesa, JAV technologijų bendrovės atstovai tokios informacijos nėra patvirtinę oficialiai.

Priminsime, „Paieška apibraukiant“ – naujas būdas internete ieškoti bet kokios informacijos, išvengiant skirtingų aplikacijų naudojimo ir perjungimo tarp langų. Kai „Paieška apibraukiant“ įjungta, ilgiau palaikę pradžios ekrano mygtuką, vartotojai gali tiesiog apibraukti pageidaujamą objektą arba bakstelėti bet kur ekrane, kad pasirinktų tekstą, paveikslėlį ar vaizdo įrašą, kurio nori ieškoti internete.

Naudodama dirbtinio intelekto algoritmus, funkcija gali padėti lengvai surasti, kur įsigyti socialinio tinklo įraše matytus drabužius, leisti nukopijuoti nuotraukoje matomą tekstą ar išversti egzotiško restorano meniu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas