Itin tvirtas „Ulefone 6E” sublizgėjo baterijos teste

Ignas Petrikonis

2019-06-27, 01:00 (atnaujinta 2023-01-01, 13:16)

0 komentarų
Itin tvirtas „Ulefone 6E” sublizgėjo baterijos teste

Praėjus šiek tiek laiko nuo pristatymo, „Ulefone Armor 6E” buvo puikiai įvertintas tiek apžvalgininkų, tiek vartotojų dėl tvirtumo ir sklandaus veikimo. Be to, įrenginys pasižymi neįtikėtinai gera baterija ir tai matyti kompanijos atliktame teste, kurį galite pamatyti žemiau.

https://www.youtube.com/watch?v=tuWrXNOjja0&feature=youtu.be

Kaip matote vaizdo įraše, baterija prarado vos 10% įkrovos po 1,5h įvairaus naudojimo. Teste 30 minučių buvo klausomasi muzikos, 30 minučių žiūrimi vaizdo įrašai ir paskutiniosios 30 minučių buvo skirtos žaidimams. Išvada - būtent taip naudojant „Ulefone Armor 6E” išmaniojo baterijos pakaks 15 valandų arba, kitaip tariant, 2-3 dienoms. Gamintoją galima pagirti ir už tai, kad šią didžiulę 5000mAh bateriją galima įkrauti 9V/2A greituoju laidiniu ir 10W belaidžiu įkrovimu.

Kitos specifikacijos taip pat nenuvilia. Priekyje randame didelį FullHD raiškos ekraną, apsaugotą „Gorilla Glass 5” stiklu bei 8MP asmenukių kamerą. Gale puikuojasi 16MP ir 2MP rezoliucijos kamerų duetas. Sklandų veikima užtikrina „Helio P70” procesorius, 4GB operatyviosios ir 64GB vidinės atminties, išplečiamos „MicroSD” kortele. Taip pat „Ulefone Armor 6E” palaiko atrakinimą veidu bei pirštų antspaudų jutikliu, dėka NFC patogiai galėsite atsiskaityti parduotuvėse naudodami „Google Pay” (palaikomos „Revolut” kortelės). Telefone veikia visi Lietuvos operatorių 4G dažniai bei „Android 9 Pie” operacinė sistema.

Šiuo metu „Ulefone Armor 6E” galima įsigyti už 179,40 euro šioje nuorodoje. Būtinai rinkitės 2,41 euro kainuojantį „Priority Line” siuntimo būdą, kad Lietuvoje nereikėtų mokėti jokių papildomų mokesčių. Taip pat akcija taikoma itin didelę bateriją turinčiam „Ulefone Power 6”, kainuoajantį tik 143,52 euro (jo pasiūlymą rasite čia).

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas