Kaip taip įmanoma? Vyro šlapimo pūslėje aptiktas įkrovimo laidas

Gizchina

2020-06-06, 15:25 (atnaujinta 2021-04-27, 00:36)

1 komentaras
Kaip taip įmanoma? Vyro šlapimo pūslėje aptiktas įkrovimo laidas

Prarytos baterijos, įvairūs adapteriai, belaidės ausinės ar kita smulki elektronika jau seniai nebestebina gydytojų. Dažniausiai tai nutinka paliktiems be priežiūros vaikams, bet pasitaiko ir išsiblaškiusiems suaaugusiems. Tačiau atvejis, apie kurį šiandien papasakosime, yra itin ypatingas - vyro šlapimo pūslėje aptikas išmaniojo telefono įkrovimo laidas nustebino net ir patyrusius gydytojus.

Walliul Islam, Guwhati mieste, Indijoje, įsikūrusios privačios ligoninės konsultuojantis chirurgas savo „Facebook” paskyroje pasidalino atveju, kurio jam neteko išvysti per visą 25 metų karjerą.

Į jį kreipėsi vyras, besiskundžiantis stipriu pilvo skausmu. Pacientas teigė prarijęs laidines išmaniojo telefono ausines. Iškart atlikta rentgenografija parodė, jog pilvo srityje išties yra svetimkūnis, tačiau tikslios jo anatominės vietos nustatyti nepavyko. Taigi, chirurgui neliko nieko kito, kaip tik atlikti diagnostinę operaciją. Deja, net ir jos metu žarnyne ausinių nebuvo rasta.

Tada gydytojai dar operacinėje nusprendė atlikti kitą rentgeno tyrimą ir aptiko... Šlapimo pūslėje susiraizgiusį laidą. Chirurgas nusprendė nedelsti ir pro šlaplę ištraukti minėtąjį svetimkūnį. Laimė, operacija buvo sėkminga ir vyras taisosi.

Tai kaipgi ten pateko toks nemažas objektas? Kadangi į šlapimo pūslę patenka tik inkstų išfiltruotas skystis, akivaizdu, jog laidas ten pateko pro šlaplę, pasibaigiančią penyje. Greičiausiai vyras dėl to ir melavo apie neva prarytas ausines, kadangi nenorėjo prisipažinti laidą susikišęs, norėdamas seksualiai pasitenkinti vadinamuoju „šlaplinės masturbacijos būdu”. Gydytojas paaiškino, jog tai atliekama kišant įvairius objektus iš šlaplę.

Svarbu paminėti, jog toks seksualinio pasitenkinimo būdas yra itin pavojingas, kadangi gali traumuoti šlapimo takus ir sukelti šlapinimosi sutrikimų bei sukelti infekciją normoje sterilioje vyro šlapimo pūslėje, galinčią plisti į inkstus ir netgi kelti pavojų gyvybei.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas