Kinai drebina išmaniųjų telefonų rinką: pristatytas įspūdingų savybių flagmanas, kuris Europoje bus parduodamas už itin žemą kainą

Lukas Snarskis

2023-12-20, 14:20 (atnaujinta 2023-12-20, 14:22)

0 komentarų

Kinijos bendrovės ZTE valdomas prekinis ženklas „nubia“ kasmet pristato bent keletą dėmesio vertų išmaniųjų telefonų. Šiemet gamintojas pademonstravo tokius modelius kaip „Z50 Ultra“ ar „Z50S Pro“, tačiau tai dar ne viskas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinai drebina išmaniųjų telefonų rinką: pristatytas įspūdingų savybių flagmanas, kuris Europoje bus parduodamas už itin žemą kainą

Internete jau kuris laikas sklandė įvairiausios kalbos apie naująjį „nubia Z60 Ultra“ išmanųjį telefoną, o neseniai įvyko ir oficialus jo pristatymas. Naujasis bendrovės flagmanas jau yra prieinamas ir lietuviams, o norėdami jį užsisakyti - spauskite čia.

Kaip galima matyti, flagmanas išlaikė savo pirmtako dizaino linijas, tačiau pasiūlys dar galingesnis savybes. Negana to, tai yra pirmasis „nubia“ išmanusis, kuris aprūpintas IP68 sertifikatu, kas rodo jo atsparumą dulkėms ir vandeniui.

Priekinėje išmaniojo telefono dalyje rasime 6,8 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Maksimalus ekrano ryškumas siekia 1 500 nitų, o po šia panele įmontuota ir asmenukių kamera. Pastaroji aprūpinta 12 MP raiškos vaizdo jutikliu.

Naujasis „nubia Z60 Ultra“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi bei naudos LPDDR5X operatyviosios (RAM) bei UFS 4.0 vidinės saugyklos lustus. Išmanusis telefonas taip pat aprūpintas ir specialiomis galimybėmis, kurios patiks žaidimų gerbėjams. Įrenginio viduje yra aerokosminės klasės šiluminė plokštė, didelė garų kamera su superlaidžiu nanoanglies pluoštu, kas padės kontroliuoti prietaiso komponentų temperatūrą.

Nesunku pastebėti, jog naujasis „nubia“ flagmanas turi ganėtinai išskirtinį nugarėlės dizainą. Čia rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su f/1.6 diafragma bei optiniu vaizdo stabilizavimu. Čia naudojamas 1/1.49 colio "Sony IMX800" sensorius. Plataus kampo kamera taip pat aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu su f/1.8 diafragma bei automatiniu foksavimu.

Trečioji „nubia Z60 Ultra“ flagmano kamera – 64 MP periskopinis teleobjektyvas su optiniu vaizdo stabilizavimu. Šis objektyvas pasiūlys 3,3x optinio priartinimo galimybę.

Išmanusis telefonas veiks su 6 000 mAh talpos baterija, kuri galės būti įkrauta 80W sparta. Pirkėjus „nubia Z60 Ultra“ pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija, o pirkėjai galės rinktis iš trijų skirtingų spalvų – juodos, sidabrinės arba pilkos. Telefonas turės keturias atminties konfigūracijas - 8/256 GB, 12/256 GB, 12/512 GB ir 16 GB/1 TB.

Pranešama, jog pigiausias „nubia“ flagmano modelis Europoje kainuos nuo 679 eurų. Išankstinė prekyba prasidėjo jau dabar, o telefonai pirkėjus pasieks nuo gruodžio 29 dienos. Norėdami užsisakyti šį išmanųjį telefoną - spauskite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas