Kinai ir vėl drebina išmaniųjų telefonų rinką: už mažiau nei 200€ pasiūlys praktiškai nesunaikinamą telefoną su kosminės talpos baterija

Kinijos rinkoje galima rasti gausybę mažesnių išmaniųjų telefonų gamintojų, kurie kartais turi pasiūlyti išties įdomių įrenginių. Tarp tokių kompanijų galima būtų paminėti ir „Oscal“, kuri kai kuriems gali būti ir girdėta.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinai ir vėl drebina išmaniųjų telefonų rinką: už mažiau nei 200€ pasiūlys praktiškai nesunaikinamą telefoną su kosminės talpos baterija

Kinijos bendrovei „Blackview“ priklausantis prekės ženklas „Oscal“ ruošia išmanųjį telefoną, kuris turėtų nustebinti daugelį. Jau rytoj prekyboje pasirodys naujasis „Oscal S80“, kuris pasiūlys ne tik itin atsparų korpusą, tačiau ir milžiniškos talpos bateriją. Naujasis įrenginys bus aprūpintas net 13 tūkst. mAh talpos akumuliatoriumi, kuris pasiūlys puikų baterijos tarnavimo laiką.

Rytoj prasidedantys pardavimai leis įsigyti šį išmanųjį telefoną už itin žemą kainą. „Oscal“ skelbia, jog nuo rytojaus ši naujiena bus parduodama vos už 174,99 JAV dolerius, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Pranešama, kad išmanusis telefonas su tokios talpos baterija galės pasiūlyti net 15 valandų žaidimų, 20 valandų įvairaus vaizdo turinio žiūrėjimo ir 70 valandų muzikos klausymosi. „Oscal“ atstovų teigimu, šis įrenginys budėjimo režimu galės išbūti net 1 152 valandas, kas yra 48 dienos. „Oscal S80“ taip pat bus aprūpintas 33W greituoju įkrovimu, kas leis šį akumuliatorių nuo 0 iki 51 proc. įkrauti per 66 minutes.

Išmanusis telefonas bus aprūpintas 6,583 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška, o viršutinėje jo dalyje – asmenukių kamera su 8 MP raiškos vaizdo jutikliu. Žinoma, naujasis „Oscal S80“ turėtų būti atsparus įvairiausiems aplinkos veiksniams, tokiems kaip karščiui ar didžiuliam šalčiui, smūgiams ir pan. Tai patvirtina ir šio modelio turimi „MIL-STD-810G“ bei IP68/IP69K sertifikatai.

Šis išmanusis veiks su „MediaTek Helio G85“ procesoriumi bei turės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. Negana to, „Oscal“ pasiūlys ir galimybę virtualiu būdu praplėsti operatyviosios atminties kiekį iki 10 GB. Išmaniojo telefono nugarėlėje – triguba kamerų sistema. „VS80“ modelis turės 12 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 8 MP plataus kampo objektyvą bei 0,3 MP gylio sensorių.

Verta paminėti, jog šis išmanusis telefonas turės NFC palaikymą, o taip pat ir režimą, kuris leis telefonu naudotis su pirštinėmis. Puikų navigacijos veikimą užtikrins speciali „keturi viename“ navigacijos sistema. Pranešama, kad „Oscal S80“ prekyba prasidės jau pirmadienį, vasario 13 dieną, o norėdami įsigyti šį išmanųjį telefoną – spauskite čia.

2 komentarų

Ernestas

Visiškas gai... 33w, kai šiai dienai eina 200w realme, 120 xiaomi, o biudžetiniai jau po 67w, o tokiai talpai tik 33w. Nėra amoled, mediatek procas, toks jausmas kad užsilikusias sandėlyje dalis prastuminėja sumetę nauja gadgeta 😃

Jonas

Šiandien pirmadienis, 02-13, kaina - 205€, su PVM bus apie 250€ ir dar deklaracija + 30€. Viso kaina - apie 280€, be garantijos. Tiek šitas technikos stebūklas tikrai nevertas.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas