Kinai pristatė telefoną, kokio net filmuose nepamatysi: nesunaikinamas įrenginys pasiūlys ne tik milžiniškos talpos bateriją, bet ir dar vieną išskirtinę galimybę

Kinijos rinkoje galima rasti gausybę mažesnių išmaniųjų telefonų gamintojų, kurie kartais turi pasiūlyti išties įdomių įrenginių. Tarp tokių kompanijų galima būtų paminėti ir „Ulefone“, kuri kai kuriems gali būti ir girdėta.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Kinai pristatė telefoną, kokio net filmuose nepamatysi: nesunaikinamas įrenginys pasiūlys ne tik milžiniškos talpos bateriją, bet ir dar vieną išskirtinę galimybę

Kinijos kompanija „Ulefone“ dar anksčiau buvo pristačiusi „Armor 3WT“ išmanųjį telefoną, kuris galėjo būti naudojamas ir kaip racija. Pastarasis modelis sulaukė nemažai populiarumo, todėl gamintojas nusprendė jį atnaujinti. Dabar pristatomas naujasis „Ulefone Armor 20WT“, kuris nustebins ne tik išskirtiniais dizaino sprendimais, bet ir puikiomis specifikacijomis.

Žinoma, galimybė naudotis išmaniuoju telefonu reikalinga ne kiekvienam, tačiau kas ieško itin atsparaus įrenginio ir dar su galimybe naudotis juo kaip racija – „Ulefone Armor 20WT“ yra puikus pasirinkimas. Šis įrenginys palaiko ne tik tradicinį analoginį režimą, bet ir skaitmeninį DMR. Tai reiškia, jog „Ulefone“ pirkėjams siūlo ne tik itin tvirtą įrenginį, bet ir radijo stotelę viename. Negana to, šis modelis turi ir du priekinius garsiakalbius, kurie išsiskiria savo galia.

Naujasis „Ulefone Armor 20WT“ yra atsparus įvairiausiems aplinkos veiksniams, tokiems kaip karščiui ar didžiuliam šalčiui, smūgiams ir pan. Tai patvirtina ir šio modelio turimi „MIL-STD-810G“ bei IP68/IP69K sertifikatai. Žinoma, tai didelis telefonas, kuris puikiai tinka tiems, kurie dirba statybose ar kitus darbus, kurie nepasižymi pačiomis lengviausiomis sąlygomis.

Skelbiama, jog išmanusis telefonas aprūpintas 5,65 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška. „Ulefone Armor 20WT“ veikimą palaikys „MediaTek Helio G99“ procesoriumi bei turės net 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Negana to, šis įrenginys palaiko virtualios atminties galimybę, kas leis RAM praplėsti net iki 20 GB. Čia rasime ir atminties kortelių lizdą, kas leis vidinę talpyklą praplėsti iki 2 TB.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta kamera, o priekinėje dalyje 16 MP objektyvas, kuris skirtas asmenukėms. Tačiau įspūdingiausia savybė – paslėpta po galiniu dangteliu. „Ulefone Armor 20WT“ turi net 10 850 mAh talpos bateriją su 33W greituoju įkrovimu. Gamintojo teigimu, tokios talpos akumuliatorius leis mėgautis filmų peržiūra net 14 valandų, o taip pat 45 valandas klausytis muzikos ar išlaikyti šį telefoną budėjimo režimu iki 600 valandų.

Pranešama, jog ši „Ulefone“ naujiena prekyboje pasirodys jau nuo kovo 20 dienos, o pradinė jo kaina sieks vos 284,99 JAV dolerius, kas yra maždaug 270 eurų. Jį įsigyti bus galima „Aliexpress“ platformoje, o reikiamą produktą rasite paspaudę čia.

6 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Nebejuokinkit to Lukas

Ar tu tokį čia gudrų primeti, ar pats skaityti nemoki. Ant straipsnio yra nuoroda į puslapį kur bus, ar yra, skelbiama kaina, o ten aiškiai yra šio telefono nuoroda ir kaina, komentatoriau. Tai čia kam reikia mokytis skaityti?

marius

nepralekiami kinai jiems nėra lygių pasaulyje šaunuoliai kapitalizmui europos krachas.

Žygis

Caterpilerio mišinys kaip matau. Man asmeniskai nepatinka fasonas idomu kaip su programom.

Nebejuokinkit

Užeini ant nuorodos, o ten staigmena, kaina 720€, tai kokius vėjus čia rašote. Už šį kinietišką daiktą dėl racijos 720€:-D

Lukas Snarskis

Aiškiai per sunku buvo perskaityti kas parašyta prekyba prasideda kovo 20 dieną 😅

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas