Kinai šluoja naujus „Huawei“ flagmanus: „Mate 40“ serijos telefonai išparduoti per itin trumpą laikotarpį

Lukas Snarskis

2020-10-24, 17:20 (atnaujinta 2022-11-29, 01:57)

2 komentarai (-ų)
Kinai šluoja naujus „Huawei“ flagmanus: „Mate 40“ serijos telefonai išparduoti per itin trumpą laikotarpį

Kinijos milžinės „Huawei“ populiarumas vietinėje rinkoje – milžiniškas. Nors bendrovė išgyvena ir ne pačius geriausius laikus dėl JAV pritaikytų sankcijų, tačiau jos neturi tiek daug įtakos prekybai Kinijoje, o tai puikiai iliustruoja ir pardavimų skaičiai.

Kompanijos atstovai prieš keletą dienų pristatė naujuosius „Mate 40“ serijos išmaniuosius telefonus, o Kinijoje jų išankstinė prekyba prasidėjo dar penktadienį. Nors nėra skelbiama kiek telefonų sugebėjo parduoti „Huawei“, tačiau kiniškoje parduotuvėje JD.com visi buvę modeliai išparduoti vos per 28 sekundes.

Įdomu tai, jog kol kas nėra žinomos tikslios naujų „Huawei“ flagmanų kainos, tačiau tai pirkėjų neatbaidė susimokėti mažiau nei 13 eurų depozito. Remiantis „Tmall“ statistika, naujuosius „Huawei“ išmaniuosius telefonus internete apžiūrinėjo maždaug 5 mln. internetinės parduotuvės lankytojų, kas tik dar kartą patvirtina milžinišką „Huawei“ populiarumą gimtinėje.

Palyginimui, galima pasakyti, kad Kinijoje tiesioginį „Mate 40“ pristatymo renginį stebėjo daugiau nei 4 mln. žiūrovų, o tuo tarpu „YouTube“ platformoje esantį variantą, kuris skirtas pasaulinei rinkai, peržiūrėjo tik kiek daugiau nei 225 tūkst. žmonių. Ir nors naujųjų flagmanų sėkme Europoje tikėti būtų kiek naivu, tačiau akivaizdu, kad Kinijoje „Huawei Mate 40“ serijos produktai daugybės dėmesio sulaukia jau dabar.

Dar viena labai įdomi detalė – Kinijoje „Huawei“ populiarumas yra didesnis net ir už naujųjų „iPhone“. Kaip jau minėjome, visus „Mate 40“ serijos telefonus pirkėjai rezervavo vos per 28 sekundes, o „Apple“ tokius rezultatus pasiekė per 30 sekundžių. Žinoma, tai nebūtinai reiškia, kad abi bendrovės galėjo pasiūlyti analogišką skaičių produktų.

Primename, jog naujieji „Mate“ serijos telefonai pasižymi vartotojams jau pažįstamu „Space Ring“ dizainu – tai futuristiškai atrodantis žiedo formos kameros blokas telefono nugarėlėje. Kompanijos teigimu, šis sprendimas atspindi „Mate“ serijos vertybes ir siekius – į vieną lydinį sujungti jaunatvišką inovatyvumą, stilių ir naujausias technologijas. Plačiau apie naujuosius „Huawei“ flagmanus galite skaityti čia.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas