Kinijos automobilių milžinė pradeda antrojo savo telefono gamybą: „Phone 2“ modelis jau pasiekė gamybos linijas, tačiau jo debiuto dar teks palaukti

NIO

Arnas Balčiūnas

2024-03-20, 20:00

0 komentarų

Kinijos kompanija NIO tampa vis populiaresnė ne tik vietinėje rinkoje, tačiau ir vis labiau įsitvirtina tarptautinėje erdvėje. Bendrovė neslepia ambicingų tikslų, o jau kurį laiką rezgė planą sukurti išmanųjį telefoną.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinijos automobilių milžinė pradeda antrojo savo telefono gamybą: „Phone 2“ modelis jau pasiekė gamybos linijas, tačiau jo debiuto dar teks palaukti

Internete dar praėjusių metų pradžioje pasirodė pirmieji pranešimai apie tai, jog automobilių gamintojas NIO ketina pristatyti pirmąjį savo išmanųjį telefoną. Ilgai virtusios kalbos 2023 metų pabaigoje tapo realybe, kuomet debiutavo „NIO Phone“.

Automobilių gamintojas ties tuo nesustoja ir jau ruošia antros kartos išmanųjį telefoną. Bendrovės įkūrėjas ir generalinis direktorius Williamas Li atskleidė, jog „NIO Phone 2“ jau pasiekė gamybos linijas, o jo pristatymas turėtų įvykti dar šiemet.

NIO vadovas atskleidė ir tai, jog bendrovė neketina pristatyti daugiau nei vieno išmaniojo telefono per metus. Pagrindinė to priežastis – noras sutelkti pirkėjų dėmesį į vieną produktą, o ne versti svarstyti renkantis tarp kelių skirtingų opcijų. W.Li pasakė ir kodėl buvo nuspręsta kurti telefonus.

„Pagrindinė priežastis yra ta, jog „Huawei“ ir „Xiaomi“ kuria automobilius. Tai yra pirmoji gynybinė mūsų bendrovės strategija“, - sakė NIO įkūrėjas.

Verta paminėti ir tai, jog NIO savo išmaniuosius telefonus naudoja kaip privalumą, siekiant parduoti naujus automobilius. Kinijoje perkant naujausius bendrovės elektromobilius, pirkėjai dovanų gauną ir „NIO Phone“ įrenginį.

Palyginus naujo elektromobilio ir naujo telefono kainas, tai gali atrodyti kaip menka dovana. Tačiau tai puikus privalumas – „Nio Phone“ gali atlikti automobilio raktelių funkciją, juo galima užrakinti ir atrakinti automobilį, užvesti jį nuotoliniu būdu ir įjungti klimato kontrolės sistemą, kad įsėdus į automobilį viduje būtų malonu ir gaivu, nepriklausomai nuo to, kaip karšta ar šalta lauke.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas