Kitąmet daugės 108 MP kameras turinčių telefonų: aiškėja „Xiaomi“ ir „Redmi“ planai, patiks daug fotografuojantiems

Lukas Snarskis

2020-12-10, 12:45 (atnaujinta 2022-12-06, 16:04)

0 komentarų
Kitąmet daugės 108 MP kameras turinčių telefonų: aiškėja „Xiaomi“ ir „Redmi“ planai, patiks daug fotografuojantiems

Kinijos kompanija „Xiaomi“ kasmet pristato daugybę įvairių išmaniųjų telefonų, o tuo pačiu gali pasigirti ir kaip pirmasis gamintojas, kuris pademonstravo įrenginį su 108 MP kamera. Prieš metus įmonės atstovai pristatė „Mi Note 10“ modelį, o vėliau analogiškas sprendimas buvo panaudotas ir „Mi 10“ serijos telefonuose.

Naujausia informacija rodo, kad kinai ir toliau ketina naudoti aukštos raiškos sensorius savo išmaniuose telefonuose, o jau kitų metų pradžioje pasirodanti „Xiaomi Mi 11“ serija taip pat turėtų panaudoti 108 MP kameras. Akivaizdu, kad gamintojas yra patenkintas kaip pavyko panaudoti tokią optiką ir ji artimiausiu metu bus naudojama vis plačiau.

Kaip skelbiama Kinijos socialiniame tinkle „Weibo“, „Xiaomi“ kitąmet ketina pademonstruoti bent du produktus, kurie pasižymės tokios raiškos kameromis, o analogišką sprendimą priėmė ir dukterinė įmonė „Redmi“. Kaip jau minėjome, „Xiaomi“ 108 MP kamera neabejotinai aprūpins bent vieną „Mi 11“ serijos įrenginį. Žinoma, šios serijos produktai turės ir kitą įspūdingą savybę – tai naująjį „Snapdragon 888“ procesorių.

Žvelgiant į tai ką gali pademonstruoti „Redmi“ – reikėtų nepamiršti „Redmi K40“ serijos produktų, kurie pasirodys pirmoje 2021 metų pusėje. Net neabejojama, jog „K40“ ir „K40 Pro“ telefonai turės ne tik galingiausią „Qualcomm“ procesorių, tačiau ir 108 MP raiškos vaizdo jutikliais aprūpintas kameras. Dar viena įdomi detalė yra susijusi su „Redmi Note 9 Pro 5G“ išmaniuoju telefonu, kuris suteikė galimybę turėti tokios aukštos raiškos kameras vidutinės klasės segmente.

Internete jau kalbama apie tai, jog „Redmi“ kitąmet gali pristatyti daugiau panašių savybių išmaniųjų telefonų. Realiausias variantas, kad 108 MP kameros gali būti pasiūlytos su „Redmi Note 10“ serija. Tiesa, pastaroji bus skirta pasaulinei rinkai, tačiau tai nebūtų visiškai nauji telefonai, mat „Redmi“ gali tiesiog pervadinti prieš kelias savaites pademonstruotus „Note 9 5G“ serijos produktus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas