Kitų metų „Xiaomi“ flagmanas gali pasiūlyti naujovių: žadamas įspūdingas ekranas

Lukas Snarskis

2020-11-17, 15:10 (atnaujinta 2021-04-27, 00:42)

0 komentarų
Kitų metų „Xiaomi“ flagmanas gali pasiūlyti naujovių: žadamas įspūdingas ekranas

Kinijos milžinė „Xiaomi“ galimai jau ruošiasi kitų metų flagmano išleidimui. Kaip žinia, gruodžio 1 dieną JAV korporacija „Qualcomm“ ketina pristatyti „Snapdragon 875“ procesorių, kurį panaudoti ketina ir „Xiaomi“, o šis lustas neabejotinai bus panaudotas „Mi 11“ serijos įrenginiuose.

Net neabejojama, jog kitų metų pradžioje Kinijos bendrovė ketina pristatyti du šios serijos įrenginius – tai „Xiaomi Mi 11“ ir „Mi 11 Pro“. Visai neseniai, internete pasirodė ir pirmosios naujojo „Xiaomi Mi 11 Pro“ modelio savybės, kurios atrodo išties įspūdingai. Pranešama, kad šis įrenginys turės labai įspūdingą ekraną su QHD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

Naujojo „Xiaomi Mi 11 Pro“ ekranas turėtų sulaukti išties įspūdingo atnaujinimo, lyginant su šiemet išleistu „Mi 10 Pro“, kuris turi tik Full HD+ raišką ir 90 Hz atsinaujinimo dažnį. Kaip jau minėjome, Quad HD+ raiška ir 120 Hz dažnis turėtų papuošti kitų metų svarbiausią „Xiaomi“ flagmaną. Tačiau daugiau tokių didelių pokyčių galime ir neišvysti.

Šaltiniai atskleidžia, kad priekinė kamera išliks viršutiniame kairiajame kampe, o visas skydelis turės lenktus ekrano kraštus. Panaši situacija yra ir su kameromis - subtiliai atnaujinta, tačiau kardinalių pokyčių nebus. Nors dar per anksti spekuliuoti apie kitas „Xiaomi“ flagmano specifikacijas, kadangi iki „Qualcomm“ mikroschemų pristatymo yra dar kone mėnesis, tačiau neturėtume nustebti pamatę, jog „Mi 11 Pro“ turėtų 120 W greitąjį krovimą.

Verta paminėti ir tai, jog „Xiaomi“ dar visai neseniai pademonstravo 80 W belaidį įkroviklį, kuris gali per 19 minučių pakrauti 4000 mAh bateriją iki 100 proc. Neatmetamas variantas, kad šis produktas oficialiai gali būti pristatytas kartu su „Mi 11“ serijos flagmanais.

Tiesa, dar viena įdomi detalė gali būti „Xiaomi“ flagmano pristatymo data. Mes jau esame įpratę, kad tai įvyksta vasario mėnesį, tačiau 2021 metai gali būti kitokie nei įprasta. Internete jau kuris laikas sklinda kalbos, jog „Samsung“ savo naujus flagmanus pristatys mėnesiu anksčiau nei įprasta, o analogišką žingsnį gali žengti ir kiti gamintojai, įskaitant ir kinų „Xiaomi“. Jeigu toks variantas pasitvirtintų, naujuosius „Mi 11“ flagmanus galimai išvysime jau kitų metų pradžioje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas