Laiminga diena „Huawei P20 Pro” ir „Mate 10” savininkams - prašymai išklausyti

GSMarena

2020-05-29, 16:10 (atnaujinta 2022-11-29, 01:57)

0 komentarų
Laiminga diena „Huawei P20 Pro” ir „Mate 10” savininkams - prašymai išklausyti

2019 metų „Huawei” flagmanai ir vidutinės klasės telefonai jau kurį laiką džiaugiasi Android 10 ir „EMUI 10” vartotojo sąsajos atnaujinimu, kuris suteikia daugybę įvairių naujovių ir priartina vartotojo patirtį prie naujausių kompanijos modelių. Deja, senesnių 2018 ir 2017 metų pabaigos „Huawei” įrenginių savininkai buvo palikti nepavydėtinoje situacijoje - „EMUI 10” atnaujinimas pažadėtas, bet taip ir nepasiekia minėtų telefonų. Laimė, panašu, jog vartotojų skundai išklauysti - šiandien „Huawei P20 Pro” ir „Huawei Mate 10” visame pasaulyje pradėjo gauti „EMUI 10” atnaujinimus.

Primename, kad dauguma Android telefonų gamintojų įsipareigoja suteikti du didelius operacinės sistemos atnaujinimus, todėl minėtų telefonų savininkai, kurių įrenginiai jau tuoj pasieks kritinę 2 metų ribą, ir buvo tokie nekantrūs, bijodami, kad kompanija galimai netęsės savo pažadų. Vis dėlto „Huawei” parodė pagarbą savo klientams ir pažadą įvykdė. Tiesa, klausimas, ar tai nebus paskutrinis „P20 Pro” ir „Mate 10” atsišviežinimas.

Kaip ten bebūtų, šiomis dienomis nevertėtų pernelyg apsikrauti svarstymais apie ganėtinai tolimą ateitį. „Huawei P20 Pro” yra išsiųsta EMUI 10.0.0.161, o „Mate 10” - EMUI 10.0.0.158 versijos. Abu atnaujinimai labai dideli - „P20 Pro” naujinys užima 4,39GB, o „Mate 10” - net 4,59GB. Kaip visada, atnaujinimai siunčiami etapais, tad ne visi įrenginiai „EMUI 10” gaus vienu metu. Taigi, galite neskubėdami atlaisvinti vietos telefono atmintinėje ir kartas nuo karto apsilankyti programinės įrangos atnaujinimų skiltyje išmaniojo nustatymuose.

Jei atsinaujinti norite, o atnaujinimo failas vis dar nepasiekia jūsų telefono, rekomenduojame pasinaudoti mūsų gidu, kaip tai paspartinti (spauskite čia).

Naujoji EMUI 10 versija pasižymi tuo, jog yra sukurta naudojant „Android 10“ operacinę sistemą. Bene didžiausias pasikeitimas – atnaujintas sąsajos dizainas, kuris dabar yra gerokai paprastesnis ir patogesnis vartotojui. Kartu su naująja EMUI 10 versija atkeliaus ir nemažai naujų funkcijų, tokių kaip patobulintas „visuomet įjungto ekrano“ režimas ar patobulintas valdymas gestais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas