Las Vegase pristatytas naujasis „Asus“ flagmanas: žaidimų gerbėjams skirtas telefonas dabar dar galingesnis, lengvesnis ir pasiūlys naujų savybių

Lukas Snarskis

2024-01-10, 13:01 (atnaujinta 2024-01-10, 17:30)

0 komentarų

Taivane įsikūrusi technologijų kompanija „Asus“ kasmet pristato bent keletą žaidimams skirtų išmaniųjų telefonų. Ne išimtis ir 2023 metai, kuomet buvo pademonstruotas ne vienas „ROG Phone“ serijos įrenginys. Gamintojas jau pristatė ir 2024 metų naujienas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Las Vegase pristatytas naujasis „Asus“ flagmanas: žaidimų gerbėjams skirtas telefonas dabar dar galingesnis, lengvesnis ir pasiūlys naujų savybių

Las Vegase vykstančioje CES 2024 technologijų parodoje oficialiai pristatytas naujasis „Asus ROG Phone 8“ išmanusis telefonas. Žaidimų gerbėjams skirtas įrenginys pasiūlys ne tik atnaujintas specifikacijas, tačiau ir dizaino pakeitimus, o taip pat ir patobulintą kamerų sistemą.

Naujasis „ROG Phone 8“ modelis yra 17 proc. mažesnis, 15 proc. plonesnis ir 9 proc. lengvesnis nei praėjusiais metais debiutavęs „Asus ROG Phone 7“ variantas. Nepaisant to, nugarėlėje ir toliau rasime RGB apšvietimą, kuris pasiūlys ir suasmeninimo galimybes, renkantis iš daugybės spalvų. Išmanusis taip pat gavo IP68 sertifikatą, kas rodo jo atsparumą vandeniui ir dulkėms.

Ši „Asus“ naujiena turės 6,78 colių įstrižainės LTPO AMOLED ekraną su Full HD+ raiška bei 165 Hz atsinaujinimo dažniu. Teigiama, kad šis dažnis bus kintantis tarp 1 ir 120 Hz. Maksimalus ekrano ryškumas sieks 2 500 nitų, o priekinė įrenginio dalis apsaugota „Gorilla Glass Victus 2“ apsauginiu stiklu.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi bei pasiūlys iki 24 GB operatyviosios (RAM) bei 1 TB vidinės atminties. Gamintojas čia naudos LPDDR5X ir UFS 4.0 atmintinių lustus. „ROG Phone 8“ pasiūlys ir atnaujintą aušinimo sistemą.

„Asus“ šį išmanųjį telefoną aprūpino laidumo aušinimo sistema, o tam naudojamas varinis blokas, einantis per pagrindinę plokštę ir liečiantis galinį skydelį. Čia šiluma perduodama į orą arba, dar geriau, į naująjį „AeroActive Cooler X“ aušintuvą.

„Asus ROG Phone 8“ nugarėlėje rasime trigubą kamerų sistemą, o pagrindinis objektyvas naudoja 50 MP raiškos vaizdo jutiklį su šešių ašių „Hybrid Gimbal Stabilizer 3.0“ stabilizavimo sistema. Nugarėlėje taip pat įmontuota 13 MP jutikliu aprūpinta plataus kampo kamera. Trečioji kamera – 3x teleobjektyvas, naudojantis 32 MP raiškos sensorių.

Įrenginyje naudojamas teleobjektyvas pasiūlys optinį vaizdo stabilizavimą, o taip pat palaiko ir 10x „Hyper Clarity AI“ priartinimo galimybę, o skaitmeniniu būdu bus galima priartinti vaizdą iki 30 kartų. Tiesa, verta pažymėti, kad šią kamerą turės tik „ROG Phone 8 Pro“ modelis, o standartinis variantas turės paprastą makro objektyvą.

Priekinėje išmaniojo telefono dalyje rasime 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą. „ROG Phone 8“ veikimą palaikys 5 500 mAh talpos baterija su 65W greituoju įkrovimu. Gamintojo teigimu, pilnas įkrovimas nuo 0 iki 100 proc. truks maždaug 39 minutes. Įrenginys taip pat palaiko 15W belaidžio įkrovimo galimybę.

Naujasis „Asus“ įrenginys bus prieinamas juodos ir pilkos spalvų. Pranešama, jog pigiausias modelis Europoje kainuos nuo 1 099 eurus, o norėdami įsigyti „Pro“ variantą, kuris pasiūlys teleobjektyvą bus parduodamas nuo 1 199 eurų. Mūsų regione „ROG Phone 8“ pasirodys vasario mėnesį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas