„Lenovo“ pristatys pirmąjį pasaulyje 5G išmanųjį telefoną

Julius Sabaliauskas

2018-08-06, 01:00 (atnaujinta 2023-03-04, 11:46)

0 komentarų
„Lenovo“ pristatys pirmąjį pasaulyje 5G išmanųjį telefoną

„Lenovo Group“ viceprezidentas Chang Cheng pareiškė, jog jo atstovaujama kompanija bus pirmoji pasaulyje į dienos šviesą išleisianti 5G išmanųjį telefoną. Įrenginyje suksis „Qualcomm Snapdragon 855“ procesorius – šiuo metu tai pažangiausias gamintojo čipas. Iki kol telefonuose pasirodys „Snapdragon 855“, galingiausiu vis dar išlieka „Snapdragon 845“, kuris rinkai pristatytas buvo dar 2017-ųjų pabaigoje. Tikimasi, jog „Snapdragon 855“ pasirodys iki 2018 metų pabaigos.

„Samsung Galaxy S10“ telefonai pasirodysiantys 2019 metų pirmajame ketvirtyje taip pat turėtų būti komplektuojami su šiais procesoriais. Tiesa, aklai pasitikėti Chang Cheng pasisakymais taip pat nederėtų. Prieš tai jis pozicionavo naująjį „Z5“ kaip stiprų flagmaną, su 4TB pastoviosios atminties ir įvairiomis itin pažangiomis funkcijomis, tačiau telefonui pasirodžius rinkoje sekė didelis nusivylimas. Geriausiu atveju jį būtų galima krikštyti stipriu vidutinioku, tačiau tikrai ne flagmanu.

Gali būti, jog tai tik dar vienas kompanijos mėginimas iššaukti reakcijas ir pritraukti dėmesį į pasirodysiantį produktą. „Lenovo“ išmanusis visai neseniai praėjo „TENAA“ sertifikaciją ir nepanašu, jog tai bus telefonas su 5G ryšiu. Jei tikėtume Chang Cheng žodžiais, šis telefonas turėtų pasirodyti kitų metų pradžioje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas