„Meizu“ neketina trauktis iš telefonų verslo: netrukus debiutuos dar vienas naujas modelis, aiškios ir pagrindinės jo savybės

Lukas Snarskis

2024-05-16, 12:00

0 komentarų

Kinijos kompanija „Meizu“ į išmaniųjų telefonų rinką sugrįžo praėjusių metų pradžioje. Tuomet, kaip ir buvo tikėtasi, po to kai šią bendrovę perėmė Kinijos automobilių gamintojas „Geely“, buvo surengta spaudos konferencija, kurios metu pristatyti nauji išmanieji telefonai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Meizu“ neketina trauktis iš telefonų verslo: netrukus debiutuos dar vienas naujas modelis, aiškios ir pagrindinės jo savybės

Atrodė, jog prieš dešimt mėnesių įvykęs „Meizu“ sugrįžimas į išmaniųjų telefonų rinką ilgai netruko. „Meizu Technology“ vadovai dar neseniai paskelbė apie bendrovės pasitraukimą iš tokių įrenginių verslo. Nepaisant to, gamintojas spėjo pristatyti naujų telefonų, o netrukus debiutuos ir dar vienas.

Kinijos gamintojas jau netrukus turėtų pristatyti naująjį „Meizu 21 Note“ išmanųjį telefoną, o dabar aiškėja ir pagrindinės jo specifikacijos. Įrenginys veikiausiai turės 6,78 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 1.5K raiška ir 144 Hz atsinaujinimo dažniu.

„Meizu 21 Note“ turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi, kurį naudoja ir anksčiau išleisti bendrovės telefonai. Čia rasime ir 16 GB operatyviosios (RAM) atminties. Įrenginio veikimą palaikys 5 500 mAh talpos baterija su 66W greituoju įkrovimu.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma, kokias kameras pasiūlys ši „Meizu“ naujiena. Kaip jau minėjome, išmaniojo telefono pristatymas turėtų įvykti dar šią savaitę, o tuomet ir paaiškės detali informacija bei įrenginio prieinamumas ir kaina.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas