„Meizu“ niekur nesitraukia: pristatytas puikiomis savybėmis aprūpintas ir itin pigus išmanusis telefonas, tačiau yra vienas bet

Lukas Snarskis

2024-05-17, 19:55

1 komentaras

Atrodė, jog prieš dešimt mėnesių įvykęs „Meizu“ sugrįžimas į išmaniųjų telefonų rinką ilgai netruko. „Meizu Technology“ vadovai dar neseniai paskelbė apie bendrovės pasitraukimą iš tokių įrenginių verslo. Tačiau tokios kalbos tik ir liko kalbomis.

Užsiregistruokite „Temu“ ir gaukite 30% nuolaidą pirmam užsakymui ir specialius kuponus – spauskite čia.
„Meizu“ niekur nesitraukia: pristatytas puikiomis savybėmis aprūpintas ir itin pigus išmanusis telefonas, tačiau yra vienas bet

Kinijos bendrovė „Meizu“ dar ne taip seniai pristatė „Meizu 21“ serijos išmaniuosius telefonus, o dabar debiutuoja ir dar viena naujiena – tai „Meizu 21 Note“. Naujasis modelis kainuos nuo 332 eurų ir pasiūlys dėmesio vertas savybes.

Naujasis „Meizu“ modelis turės 6,78 colių įstrižainės AMOLED ekraną su Full HD+ raiška ir 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojamos panelės maksimalus ryškumas sieks iki 5 000 nitų, o viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur rasime 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi ir turės 16 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. „Meizu 21 Note“ veikimą palaikys 5 500 mAh talpos baterija su 65W greituoju įkrovimu. Įrenginys taip pat turi IP65 sertifikatą.

Šios „Meizu“ naujienos nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su optiniu vaizdo stabilizavimu, o taip pat ir 13 MP plataus kampo objektyvą. Išmanusis telefonas veiks su „Flyme AIOS“ programine įranga, kuri pasiūlys dirbtinio intelekto galimybes, o taip pat ir puikią sąsają su „Geely“ kuriamais automobiliais.

Kaip jau minėjome, pigiausias „Meizu 21 Note“ modelis kainuos nuo 332 eurų, tačiau ar išmanusis telefonas bus prieinamas ir Europoje – kol kas nėra žinoma.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas